<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-3 10:40 PM:
8 N* e  d( \" qbecause all ppl said that william is the 淫est  
3 t' m" v! X& |' x1 |
8 V! x. W/ K) ?早幾日您話呢度個個都虾您, 您話以後都唔番嚟, 大家好擔心, 小女子仲要當眾請罪 -
& S) X9 W# H4 u9 v
" g: S6 p; r! h- r+ d/ a
! [8 i! W4 m0 q) }, Q以下係小女子早前當眾請罪嘅 thread:
( z2 |9 ]/ y1 i$ l0 q
. ?) O- C' ^  k3 d4 d好似有人話佢係芝士腸唔係 jumbo 腸.... & ^0 J. a; w2 y. g
仲有有人話要燒咗旅記.... 連佢條芝士腸都要燒到 9 成熟# t/ i- ]6 y" C' C& w7 Q( K! p
最後小女子最毒婦人心.... 話要用指頭鍘鍘佢手指腳指....
: T$ X4 ]1 Y) B! L4 {仲補多句話旅記一向都光.... 都冇嘢好燒....
; s- [4 ?) Z; k8 {最衰係我.... 我願一命陪一命, 換番威哥番嚟..... 8 w/ X) \( x  B4 J5 j) z. C
m>_<m
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 04:13 AM:1 q3 G- w/ r* V

' C1 W+ O, n* L! b4 t
; A0 m1 N0 f. }: a" n早幾日您話呢度個個都虾您, 您話...
: e- P& M' t& X! S8 E我唔似咁少氣嘛!我講笑之嘛!
hi, sing 姐, hi 威
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:15 AM:8 M7 V+ s+ v1 O  B5 V2 q* z" F6 t
! |! K6 Z. o' l2 E( L/ c- b
我唔似咁少氣嘛!我講笑之嘛!
  h. L7 `# Q% U: q  ]7 T% ^" W; r3 s9 Q
但係您真係失咗踪.... 大家就自然擔心, 小女子就自然要請罪架啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:17 AM:
# E, G$ Z  H/ |( c! j/ [hi, sing 姐, hi 威
% u5 e/ G4 a/ M2 i
hi~~~fatfat兄!
just go out to read outside post
8 x3 ]; H. ^# z! @! c' O( Q- V! j4 W
好慘, 我ip可能被 block =.=....
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 04:17 AM:" \" C0 B5 y$ n) B5 G
5 V8 B  M7 ~& Y
/ `" N- b4 D& \7 K! W" N& @
但係您真係失咗踪.... 大家就自然擔心, 小女子就自然要請罪架啦
3 `. a( X" t) x$ F* y, X9 ?8 h
2 t2 y" C) ?/ i0 M! g如果您追 post, 就 page 378 左右
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 04:17 AM:
6 F! z: g( A2 C
- }/ h0 `  K, N  h# ^( j% a8 j5 x  @! w, O  x) ^) W
5 K/ [3 Z2 j' c; ^/ V8 U# I傻啦!我差唔逢星期日都唔得閒架,要陪外母打麻雀,依家放大假,妳先會見到我!
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:18 AM:! h$ q/ ]' O6 i
just go out to read outside post
4 j/ U" n& o) B: P5 o9 H  |: H! g, G* e- U5 M3 y4 s8 ^, p
好慘, 我ip可能被 block =.=....
8 O$ C4 [3 R* K5 i9 [' x; x????????
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:17 AM:
2 p/ k' G) z$ i1 i" Ehi, sing 姐, hi 威
( q* `0 Z0 ]. q2 l: Y6 t9 n4 E, v. [/ w
铁人好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。