<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 04:18 AM:
# K" @! R. y7 e) i8 A% V
& p1 x2 ^: H. n7 ^
3 V' m, b, D# J2 I. G! g如果您追 post, 就 page 378 左右
# C! V7 {0 y" Q5 l0 |6 Z+ O6 m/ C! \) K  F
出post 好快, 昨晚off 了到今早, 30頁  ~1500post
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:19 AM:1 r6 G5 F: e  _2 s1 @2 ~

' F. h' d+ U  S2 }# Y  |傻啦!我差唔逢星期日都唔得閒架,要陪外母打麻雀,依家放大假,妳先會見到我!
6 X  V$ K# I' r2 i* M6 y4 c8 j! z+ ~1 E, J' X+ A4 n: M4 ~
咁就一天都光晒, 如果真你小女子激走您, 真係 EF 天地不容
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:18 AM:
: a0 `3 F( ~. n0 zjust go out to read outside post; B+ y  s2 _- y1 x9 ~' o

( b; c6 A& V4 R$ s* a: q. F0 G好慘, 我ip可能被 block =.=....
3 |3 e" q0 s1 f% t2 o5 d' N& a5 i+ B* A, q$ l  b( v' ?
搞乜鬼
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:20 AM:
' U2 M7 [" N; Q% ]$ Z8 T2 T) C0 w# G" p( e! n8 K! \
????????
  n+ Y9 a4 `# f3 l; k& A
! ]! J% m, v4 i今早, 上上下 26fun, 突然 sever 好慢, 按了幾下 (可能好多下) [reflesh] , 之後連 www.26fun.com7 `- u1 i. \( k4 w* v$ Q" P0 u& ~
入唔倒.- a* P9 a! k: ?7 K! X8 h
我用另一ip上就可以....
, j9 ]; i4 F5 a3 O1 P5 x我出了post在板務區
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:21 AM:
' Y& q5 @& z2 r9 b# I1 |, g6 ^1 {, a" I3 k
2 I* X: R+ [6 F/ R# j% f- S" T$ B) x8 f
出post 好快, 昨晚off 了到今早, 30頁  ~1500post
8 K( Q& N% M  Y; S0 K& H, E
我幫你睇過好似冇咁既事喎!
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:21 AM:
2 ]+ j' D: Q1 S4 Z# a
( s1 D1 k2 ]8 ]! r( ]* i& k/ }, J7 K3 p. R  Y
4 _& r  T. b$ N, _5 h. i
& }( `: `( y" ?; D( ^7 F# V十仔.... 嚇襯姐姐....
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:24 AM:0 m7 C, p6 ]+ T3 H# {/ p
1 c6 _- J' z4 J) s  R
我幫你睇過好似冇咁既事喎!
* y! i' u! N3 C/ n8 o  f$ K  b$ q

4 T1 c- m6 T+ B. r0 M我現在用另一機上. 一陣再試下.
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 04:24 AM:
3 V1 g5 L7 p9 J# M" h6 m$ @2 H9 T2 U4 F! b' @

1 ~9 c, P4 e) O' R今早, 上上下 26fun, 突然 sever...
6 y4 E) Q! M. c# `: n( ~8 p2 h
可能個網有小小問題者,我相信好快攪點!
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 04:24 AM:4 R7 ^5 U, ]( \5 d: }! ~8 p! j- D* o
7 [$ v6 H! Z- A; E& }* w/ w7 a
+ o' E. f* l9 U8 [/ [  e: o
十仔.... 嚇襯姐姐....
" L  M# V4 C5 n& L, E0 h) n2 l- u" x  D. l% F" V
7 g! d; ?# g) j. |1 k" U; I
~500 post 十仔........
Originally posted by william303 at 2005-7-4 04:26 AM:" I, ]+ a) y4 e& I* P7 T
1 C- Z  x' @2 d7 O3 u5 K
可能個網有小小問題者,我相信好快攪點!
0 b3 z; c  }$ X# w- `* ]5 [$ F# {6 t, z# v( V" d$ p( j

3 G" n' z/ `# y  n. B, E) T希望, 現在用 notebook上, 好唔方便 ......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。