<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 21-5-2007 14:16:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=42#pid2141051
明.....
得......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 02:19 PM:

明.....
得......
仲有冇打hocky??
sorry, 好似係 C仔 (CHESS)

[ Last edited by belibala on 2007-5-21 at 02:24 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 02:00 PM:

你鍾意罵戰我同你響呢度罵飽佢
...
罵戰?
哈!無謂啦!
唔驚你第日上任之後報仇咩
屈埋屈埋?你定我呀?
我發火果陣就無好語氣啦!
我打字好辛苦嫁!用把口對鬧過癮D!
我無意傷人,亦無意玩針對。
Duff你鬧人勁我見識過啦!小弟自愧不如啦!

至於Sport果邊
你自己del曬所有野咁你又想點呀?
我唔覺得我講錯咩喎!
回足你俾足面啦!

我入黎咁耐都無話特別去鬧人嫁!
如果你覺得我係,咁我錯囉。
我無意思想同你嘈!你要嘈搵第二個啦!我而家好累啦!
dd, 有冇入貨
Originally posted by belibala at 2007-5-21 02:01 PM:

guys, relax & behave yourselves
鎗口對外呀
炮哥!得啦!學你咁對外發射呀Ma!
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 02:06 PM:

我點知佢呢排咩事......
頭先淨係知佢係咁向我發炮.....
Anyway.....反正谷住啖氣對佢都無好處.....
而且 #1 lala 都話比會員 "私片"..........
算啦!我錯啦!好未?

你就黎做版主嫁啦!
要成熟D,小小野你都可以到咁?
第日你係做和事佬果個呀!
Originally posted by belibala at 2007-5-21 02:16 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=42#pid2141051
喂!你唔好將我D私人野唱開去先得嫁大佬!
你知道咪算囉!

再者,你咁講即係你都覺得係我亂發炮姐。
咁我都話可說啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 02:25 PM:

罵戰?
哈!無謂啦!
...
神仔, relax....
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 02:29 PM:

喂!你唔好將我D私人野唱開去先得嫁大佬!
你知道咪算囉!

再者,你咁講即係你都覺得係我亂發炮姐。
咁我都話可說啦!

just want to help.............................
anyway, sorry if there is any offence.............
經過今日呢件事.....
我認為副版主我未係時候做住......
雖然我承認我對版務有一定熟知....而年資亦有返咁上下.....

但我認為我連基本會員擁有既EQ都缺乏.....
我相信而家就算我做得落去....亦未能維繫EF之和諧.....

我今晚會同 Boy Boy 講......叫佢另找一位會員升任~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。