<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 02:25 PM:

罵戰?
哈!....好累啦!
...
大家自己友,唔好噪啦,
   我睇大家都冇心蹅過界,right?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by belibala at 2007-5-21 02:29 PM:

神仔, relax....
算啦!我真係無意針對。
我上黎係想輕鬆下,唔係想搵人鬧。
我希望你真係明白至好。
Originally posted by belibala at 2007-5-21 02:31 PM:

just want to help.............................
anyway, sorry if there is any offence.............
你...........
唉!算啦!
都發生左啦!可以點?
而家真係變左我發起罵戰咁
Originally posted by belibala at 2007-5-21 02:25 PM:
dd, 有冇入貨
冇$$冇得入新貨....依家有大把貨係手等畢
對唔住自由神,估唔到少少野都可以破壞到我地之間既感情~
我唔係有心同你嘈的.....希望你明白....

至於 sports 版......我唔想煩到 Ka_Kei and Bright....所以 delete ...
你都可以......不過非必需......

自由神,我再三對你道歉.......
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 02:38 PM:

算啦!我真係無意針對...
我明白~
  你煲老火湯煲 "Loan"左 ge ma
     有乜敢大不了

[ Last edited by Triangel on 2007-5-21 at 02:57 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by d228216 at 2007-5-21 02:39 PM:

冇$$冇得入新貨....依家有大把貨係手等畢
what #?? the same old one
自由神. 大家都吾好傷和氣.
靚仔娛
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-21 02:36 PM:
經過今日呢件事.....
我認為副版主我...
小事一件
  冇敢既必要播
Originally posted by Triangel at 2007-5-21 02:38 PM:

大家自己友,唔好噪啦,
   我睇大家都冇心蹅過界,right?
TriTri,
我希望你認真咁聽我講
其實我由頭到尾都無心造成D咩不和
我.......唔知我係唔係,不過我真係無去針對,去鬧一個人囉。
你認識我咁耐,我有無特別去鬧過一個人先?

我既性格係點,我想信你心目中有自己一個定案。
有咩事我都係第一個認衰仔嫁啦!

你如果有睇過“鬧交”既過程,我一早都認左衰仔啦!
我一早收左口嫁啦喎。
我希望你地唔好認為因為我親人有事,就成為一個籍口去俾我去錯,去鬧人。
事實上我一向都無因為果件事而去鬧過任何一個人,無發過脾氣。
我只係個心好傷痛姐。
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 02:45 PM:
自由神. 大家都吾好傷和氣.
無事
我真係無事!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。