<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 12:20:
) P. o" F* Z9 H0 P     x$ C: X; y7 ^0 |9 k' e
oh ya 左仔, 點樣可以have writing under ur name ga
' l1 U. q8 X* K7 d5 I: D唔係好明你問咩??
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 12:20 PM:2 ?2 l0 @# ]. B* Z/ r0 {
) C* \6 J: W$ m- l9 g+ r
   + S" S3 r) ?9 I* l
oh ya 左仔, 點樣可以have writing under ur name ga
. k! J' ?; S- d" J9 s- a
% Y) E3 M0 O. S- U. p: D4 ?
好似要up到中級會員先得
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 12:11 PM:! S" `; X8 a6 u' P7 s
* P" `7 `* g, E3 U
佢想試下爆石既之味
& i; u* p) F+ L" C, o$ V- e
1 R8 o' F' H. D3 A
7 U7 K1 B" E- t! z* h- }2 d
我一出來就係石度爆出來架啦
7 O1 S& j6 J3 {% v9 M仲爆我
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 12:22 PM:8 D; Z! N& }9 h7 @' x

6 m  n0 ~! \6 i唔係好明你問咩??
! e: G. x4 P4 _4 A! F: n& }3 V
* ]2 }, r; M/ ?/ U& v
你名&星下面的字, 我估
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by stone86 at 2005-7-4 12:23 PM:
2 g( a1 `" o+ q
# P6 T1 L# u0 q  w2 A我一出來就係石度爆出來架啦7 Q" p1 U' y0 }2 K" \
仲爆我
! T" I7 p, r, J. [+ q
: z) l9 T: Z% V1 T4 M8 Z
oh ! 孫悟空 ???
Originally posted by stone86 at 2005-7-4 12:23:
8 D) m4 G1 d4 T5 H) {我一出來就係石度爆出來架啦/ _: M' t0 g) _0 R. m
仲爆我
  V  K7 C7 j/ `7 w. ?8 L; j: c下...爆左一次嫁喇...真可憐....
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-4 12:24:
$ b+ D4 f1 {- Z) w( s+ v4 y$ ?/ X
1 M0 d, X  j, q( ]# m5 j5 ]
+ P' G5 ^0 B. y* G3 Y& \, V- `! y你名&星下面的字, 我估
& ~* Y+ v  f1 E( _, F5 K# xic...應該係@@"
i see 26fun member # > 70000 la
Originally posted by 左輪仔 at 2005-02-01 23:22:' w% }6 M% W- T( ~$ ~; P
4 G7 a( U6 s: B# R$ b6 g1 R& K
唔係好明你問咩??
* E; V! B3 I2 G( J
7 H4 V( f4 T5 K
# i) k! F( c; o* x左輪仔
: c- C9 f6 \2 q0 e/ W' q版主
5 ~) a* A. G+ M+ V  |4 P  R$ U0 n  O/ o# m& L) S
【酒仙...閒人】
Originally posted by tenmadio at 2005-7-4 12:27 PM:2 g1 `  u# M: I6 L2 L
; u$ B; m8 R/ g3 ?' E  {( i
左輪仔
( d; g# `3 x5 s版主: x# @8 X( ^- O) a
, g8 g! ?0 O$ C$ G% G& [$ z6 Q3 j9 T
【酒仙...閒人】
7 D+ J' }/ j- m/ ~! E
+ ~2 W7 V# o* C$ K' A9 r0 V
好似要400fun 先可以寫 @@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。