<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 03:00 PM:

今日果D唔識嫁喎!
好難賭喎!
仆街, 成日都入吾到。
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 03:06 PM:

仆街, 成日都入吾到。
入唔到咩?
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 03:06 PM:

仆街, 成日都入吾到。
你地慢慢仆,,,,我訓啦~
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by d228216 at 2007-5-21 02:57 PM:

64x,19x,7x,121x,118x,9x
Originally posted by Lyon at 2007-5-21 03:01 PM:

~~ 大富豪呀

老二, 男人你啱唔啱呀 ~~
41x 可以走啦
Originally posted by Triangel at 2007-5-21 03:07 PM:

Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 03:05 PM:

老二同老三..........

記得請飲呀!
我諗住幫你呢個窮鬼搵户好人家嘛 ~~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 02:55 PM:

講真呀!
我係無覺得你有錯嫁
你都識講啦,少少野黎姐
呢件事並唔係咩大事,一路都當你係兄弟嫁啦!

我講咁多,只係因為唔想兄弟認為我係因為我既私事而去特意去忍讓我
我自問EQ唔高,不過都未至於會亂咁鬧人同發脾氣
夠喇......兩個都無錯點會有咁既事發生呢?
我知我事,正如有曰:天性如此.....
經過三年多網齡,我都依然未能好好控制自己的情緒....
更旋即爆發......這是我的問題.....無可能責無旁貸.....

你估我果日響橋底真係睇唔到呢個 post 咩?
我無回覆正正就係因為我唔想你因私事而影響你響度既情緒......
所以我依舊對你嬉皮笑臉,希望你黎親EF就可以暫時放開一切.....
可惜可能我走歪左........響你回覆後開始有所挑釁......
我相信你係無因私事而亂咁鬧人,就算真係有亦絕對無可厚非...
但係我就.............

這正正是我道歉的原因 ~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 03:06 PM:

入唔到咩?
終於入到馬會個網。
我買左 LA~
靚仔娛
Originally posted by Triangel at 2007-5-21 03:07 PM:

駛唔駛我陪你訓呀, 靚女 ~~

/  我比番個 GOOD BYE KISS 你
>3<
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。