<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2007-5-21 03:13 PM:

我頂呀, 嗰個 X 係乜先得o架 ~~
狗.....0.24
偶是漂亮滴女孩子....
多多指教..=]
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 03:31 PM:
多多指教..=]
真係無事嫁啦喎!
我希望你認真考慮清楚囉!
Originally posted by d228216 at 2007-5-21 03:27 PM:

每隻10球
~~ 嘩, 大户 ~~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 15:32:

真係無事嫁啦喎!
我希望你認真考慮清楚囉!
嘩,,,,,,,,令仔牙,,,,,,,,,,*V*""
梨豬吾豬禾巧中2梨牙,,,,,,,,*~~
梨做乜野唔開針針牙,,,,, =[
唔巧考慮拉,,,,快滴自禾介紹拉,,,,,,,,, =]] *----~~
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 03:28 PM:

偶是新會員.....
你巧 =]
我唔係話永...
靚女新會員, 我約你 4:15pm o係度見呀 ~~

我而家忙
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 03:38 PM:

唔巧考慮拉,,,,快滴自禾介紹拉,,,,,,,,, =]] *----~~

笑L死我la.......
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 15:31:
多多指教..=]
playplay
Originally posted by Lyon at 2007-5-21 15:39:

靚女新會員, 我約你 4:15pm o係度見呀 ~~

我而家忙
牙,,,,,,,梨做咩剝光豬豬系度反木馬牙,,,,,, >~<'''''
梨吾怕冬冬滴嗎 ??? *O*

不過禾吾中2 d 吾著衫衫既男仔嘎~~ >w<""
梨叨系著反件衫衫先再搵禾拉....... =]]

掰掰底褲哥哥~~~卡卡卡~~ *V*""""
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 03:38 PM:

我係女黎喎!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。