<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-5-21 04:36 PM:

用D字炸你, 你味用隻手摷佢, 回敬攞
D大佬!
收市啦喎!
今日又賺到要出大富豪消費啦!

細佬我今日做錯事呀點算好呀!
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-21 16:27:

禁利戈壤令吾令仙, 禾戈壤刀吾令, 甘典仙令牙 >w<
禾咪講左囉,,,,,,>v<""禁入黎睇睇啦,,,,,,=]

梨梗系吾令令啦,,,,,,,,自由釹神戈d 就令令勒,,,,,,,,,咔咔咔 *o*
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 04:40 PM:

D大佬!
收市啦喎!
今日又賺到要出大富豪消費啦!

細佬我今日做錯事點算好呀!
你又夢遺呀 ~~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 16:31:

禾叫天長地久!
梨巧牙典牆地狗*~~~~ =P""
巧高興認色梨喔~~~~ =]]]
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 16:31:

以前俾D白痴妹,日日咁用呢D字炸我。
梨吾洗驚驚喔,,,,,,,,=P""""~`*
禾吾系白痴妹子,,,,,,禾系漂亮滴妹子~~~~*W*v
Originally posted by mhkk at 2007-5-21 16:34:

你當我班兄弟係白痴定9公
話是漂亮滴女孩子佢地就仆到信
有種就彈個樣黎睇下
自 由 釹 神,,,,,,佢 地 叫 禾 彈[size=-6]梨戈 樣 比 佢 地 睇 啵,,,,,,,
禾 彈 吾 彈 巧 牙,,,,,,,,,,,? =pppp

不 過 尼 戈 哥 哥 巧 惡 惡 牙,,,,,,,禾 就 吾 想 比 佢 睇 睇 喇,,,,,,,, >33<"""""

ED係一個自我要求好高嘅人,
等過到自己就無事,
仲會再進一步添。
由佢傻一陣先。
Originally posted by Lyon at 2007-5-21 16:40:

唔受溝就算 ~~
大個女啦, 自己話事啦 ~~
梨著反件衫衫禾咪同梨做戈巧貧友囉,,,,,,,笨吱吱,,,,,,>w<""""
吾,,,,,,,,,豬道喇哥哥~~~~=P""~*
Originally posted by Lyon at 2007-5-21 04:42 PM:

你又夢遺呀 ~~
唔得呀!
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 04:44 PM:

梨吾洗驚驚喔,,,,,,,,=P""""~`*
禾吾系白痴妹子,,,,,,禾系漂亮滴妹子~~~~*W*v
無樣 = 靚樣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。