<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 06:01 PM:

Edgar Davids is a player I belo...
好鬼勁喎佢..
不過我係再生球員果度買佢既..
Originally posted by 注冊了 at 2007-5-21 05:57 PM:

禾吾色牙,,,,,,不過禾想同梨做戈巧貧友囉,,,,,,,,咔咔咔,,,,,,~~~~*
巧丫貧友,,禾最中意識新貧友架喇
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 06:03 PM:

你咪旨意扮走呀~~~
我知妳都猴住果六億精蟲
你何嘗唔係丫..你夠膽對燈火發誓!
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 06:11 PM:

超...你好好咩..
淨係識痴住我阿哥..
話你知啦..常在德唔係好人黎架
因住比佢騙財又騙色呀
你都係及早回頭是岸把啦
阿彌陀佛~~
妖.....講道理嘅同我行開.....
我淨係知你同得得哋係姦夫淫婦.......
我同你無咩好傾......法庭見啦......
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 06:12 PM:

好鬼勁喎佢..
不過我係再生球員果度買佢既..
Duffy is not the best right fullback @Pompey....
He is only the fourth choice @ the team ~~
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 06:17 PM:

你何嘗唔係丫..你夠膽對燈火發誓!
點解我要聽你講 ?
你邊位呀....?
我對得住天對得住地~~~

係唔駛對住你隻野~~
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 18:14:

巧丫貧友,,禾最中意識新貧友架喇
梨叫咩名喔令令貧友?~~~~*)(+_
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 06:23 PM:

點解我要聽你講 ?
你邊位呀....?
我對得住天對得住地~~~

係唔駛對住你隻野~~
幾時變番真身?
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 06:24 PM:

幾時變番真身?
邊個係真邊個係假我睇得出!
呢度唔係淫審處.......唔需要真身....我就係真身 !!!!
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 06:26 PM:

邊個係真邊個係假我睇得出!
呢度唔係淫審處.......唔需要真身....我就係真身 !!!!
果套咁既野.........睇壞人嫁!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。