<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-4 02:05 PM:. t, U# S3 _7 }) s2 X  V
3 e9 t  d3 |4 ]$ q, P
一個皇帝要睇佢好唔好,係睇佢功績,影響....
% P& _% X  v% c! d. l+ _6 T: y1 P一個好既會員,唔係睇佢是非,你睇佢成績,有冇幫到人......
8 G% I1 ?: h- ^8 S# |" s: _6 u  D
我之前對是非嘅回應:( b3 ~0 A- X* G2 V' t# X$ z
: A0 `4 J; \( M! {4 Z
响EF 當我係敵人嘅 members, 我希望您哋明白我响 EF 對任何人都無立心不良 (無血性嘅甘生除外), 就算有講錯說話得罪都可能係一時貪玩, 小女子僅此向一眾我得罪過嘅 members 作萬二分嘅致歉, 我唔期望您哋會當我係朋友, 只要您哋能夠明白我無立心不良, 我已經好滿足.
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by stone86 at 2005-7-4 02:24 PM:
! ]. I4 Q8 t; j$ T2 Q% vHI" A4 k; Z% l/ w- J
SING姐,十仔,左仔,威仔
2 j9 r& ~; Q8 t3 U7 i2 K4 V  s

5 E3 P/ M" f. q8 H右仔好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 14:21:
5 Y# y0 i, Y6 k; J6 Q小女子已看淡塵世是非 (恥笑甘生除外)....
; E3 k- d  F' D8 U* V左大人言重, 只不過娛人娛己* `! {5 r! v+ |5 i" M
5 B, S9 x* t5 Y, j唔係既,非正非邪既態度都幾好玩嫁
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 02:24 PM:" P7 x4 g) l2 `, j& Q
7 n( c+ w9 T9 y2 `0 Q. Q

' y# f* W7 ]6 H1 v1 r我之前對是非嘅回應:
& N$ f- _2 \5 ?8 O$ D3 o% {; E( @/ H0 Z
响EF 當...
8 j9 s( v0 K( Q5 V& r, D7 a& o
$ G& l2 U0 F3 G9 X4 p7 Y0 V2 x
2 Y' A5 }7 I7 s- tSING姐6 Q: W4 z* Z. r6 f  p; }# X3 f
我認同妳呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-4 14:21:% f( I' p9 D# l$ u) ]' f
食飽飯吹下水先
3 t% E: m  ?, C/ S  L, ]7 ]9 Z/ _hi~石仔
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 02:22 PM:
% L- v: f$ \+ O$ p! z; g/ yHI~左,really,10,sing~
- j: I& G8 o7 z; b) X2 s( u. J; Z

* x9 u: v9 L% z! }" ]5 o; m9 Ytt 好 6 W4 L4 }* Z: w6 Z( [
雀兄好
Originally posted by twh1110 at 2005-7-4 14:22:9 ~; B5 R+ G' X
HI~左,really,10,sing~
& y$ h% S! G5 q+ _% Rhi~11仔/ c$ P: O6 t+ w, o( p
幾日冇見,去comp好玩嘛
(無血性嘅甘生除外)
- y& a- Q, S  y  {; u* P這句我更加認同
~夜越暗~ ~星越亮~
雀兄, 阿 really 番咗嚟, 佢話無嬲過喎
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 14:22:
, i1 p6 R- w& @* J( e9 B; U- {  Y  `) x; Z

) J4 N- K* r$ d* y  T! d9 Bkwoktatshing here, and 甘生 at 3x
2 a+ Z/ u; w* H* j/ V0 Y' [郭生係大人物黎嫁,唔係阿甘可以去相比
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。