<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-16 10:07 PM 發表:

我有個同學好似伊東玲, 好後悔我沒有主動出擊.....
被人溝左先後悔, 而家D 囡囡個個都扮含蓄,
不過, 佢地都好識揀, 要量力以為
扮含蓄同真含蓄都唔識分 , 咁你死得拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 SCM 於 2008-9-16 10:06 PM 發表:
我讀ive之前
成日對住我鐘意既女仔扮君子
咁我算君子定偽君子
個女仔同我唔熟 所以佢只知我一面
你情況同我個時差唔多, 你疏遠佢, 佢一樣疏遠你,
咁樣大家都無辦法一齊
原帖由 e_e 於 2008-9-16 10:09 PM 發表:

拿咁 , 男仔就一定有d好色 , 有時同佢地吹下ed ,
反而唔係問題~~
君子所謂君子 , 係要唔好蝦人 , 唔好呃人 講假話 ,
無奈ed又比人叫做情趣 ...
咩叫ed
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-16 10:12 PM 發表:

你情況同我個時差唔多, 你疏遠佢, 佢一樣疏遠你,
咁樣大家都無辦法一齊
我都唔係講疏遠????
原帖由 SCM 於 2008-9-16 10:10 PM 發表:

唔係個個扮含蓄 好多都係癲出面
扮含蓄既真係扮到好怕醜 講句野都怕怕(特別係對老師)

唔明 點識揀 要點量力而為
--------------------------------
識揀咪即係睇下你係咪咩都幫佢做 ,
甚至靚仔 錢ed野羅 ... 佢係話你無錢就唔好玩~~
原帖由 SCM 於 2008-9-16 10:12 PM 發表:

咩叫ed
蝦人 呃人 講假話
原帖由 e_e 於 2008-9-16 10:14 PM 發表:
蝦人 呃人 講假話
咁吹下ed
即係同女仔講下d有色有味既野????
原帖由 SCM 於 2008-9-16 10:10 PM 發表:

唔係個個扮含蓄 好多都係癲出面
扮含蓄既真係扮到好怕醜 講句野都怕怕(特別係對老師)

我指的含蓄是男女感情方面, 你一日唔表態, 佢一日都唔會覺你想追佢,
不過, 我都未追過d 含蓄女仔, 好多時都係在電話傾下無聊野, 就講鍾意佢,
就ok了
原帖由 SCM 於 2008-9-16 10:12 PM 發表:

我都唔係講疏遠????
如果你一直唔同你想溝的囡囡交心, 就係疏遠,
但最好不要常常找她分憂, 都係講八卦野為先
原帖由 e_e 於 2008-9-16 10:13 PM 發表:
--------------------------------
識揀咪即係睇下你係咪咩都幫佢做 ,
甚至靚仔 錢ed野羅 ... 佢係話你無錢就唔好玩~~
甘, 台灣 d 囡囡看性能力重, 還是看物質重
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。