<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 07:10 PM:
PES 2007 新 定 PES 6 新 ????
PES 2...
PES 2007係美版,pes6係歐版。
基本上無分別,只係代言人唔同。

好多季中既轉會都未update。
edit走列基美果時,我好傷心。

小豬做咩要退役?
紙上打winning...................
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 07:12 PM:

我一於用佢女新人歌手強敵先~~~~
看-------------------------------------思祺.......................
CK
有冇幅...冇咁似隻鬼架
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 19:09:

我覺得佢好靚女喎..隻眼又大

頭先果個究竟乜水黎架..
小愛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-21 07:13 PM:

PES 2007係美版,pes6係歐版。
基本上無分別,只係代言人唔同。

好多季中既轉會都未update。
edit走列基美果時,我好傷心。

小豬做咩要退役?
乜唔係 PES 2007 新D GE 咩 ????
佢遲出D家麻........

唔只季中既轉會.....好多季前既轉會都無 !!!!
淨係英超我都用左過百 demo players 變現 (e.g. Dong Fongzhuo,Michalik,M. Fernandes,Shi[ttu],etc.)
我夠唔想掟走 Mineiro 啦~~~~

小豬右足踝最近生左不明細箘.......
可惜太遲發現......只有 6 成機會好得返~~~
Originally posted by eqhigh at 2007-5-21 07:15 PM:

CK
有冇幅...冇咁似隻鬼架
我地呢D實力派黎家麻........
我響 EF 淨係搵到 4 幅咋~~~~
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 19:19:

乜唔係 PES 2007 新D GE 咩 ????...
乜L野小豬呀?
唔係拜神果個小豬呀........................
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 07:21 PM:

乜L野小豬呀?
唔係拜神果個小豬呀........................
Schweinsteiger.......(希望我無串錯啦)
Originally posted by Duffy at 2007-5-21 19:22:

Schweinsteiger.......(希望我無串錯啦)
流定堅咖?
冇人講過既
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-21 07:23 PM:

流定堅咖?
冇人講過既
佢幾好波嫁喎!有D可惜!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。