<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-9-16 10:59 PM 發表:
咪同甘一樣
仲細姐,咁快成家嚇鳩死人咩
我好老拉喎
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:02 PM 發表:
我好老拉喎
成日都扮老

個個爭住認老做乜鬼
原帖由 eqhigh 於 2008-9-16 11:04 PM 發表:

成日都扮老

個個爭住認老做乜鬼
跑3km都就斷氣 ... 唔認唔得
原帖由 eqhigh 於 2008-9-16 11:04 PM 發表:
成日都扮老

個個爭住認老做乜鬼
搞到班老野唔夠膽出聲
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:01 PM 發表:
咁上述例子 , 你覺得算唔算???
我覺得算係曖昧關係
到一定時候, 雙方都唔肯定自己o係對方心目中o既身份時, 就會有一方問"你覺得我地而家係咩關係呀?"
o個時個女仔都有問過我, 我話我都唔知呀, 你話呢? 佢話我都唔知呀, 不如講過第二d野咯 (所以我先話覺得佢唔算好鍾意我)

依個時候其實都睇得出雙方想唔想發展依段感情, 答案亦都自然會出黎
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:02 PM 發表:
我好老拉喎
唔怪得賢哥話我同你一樣大
我都覺得老喇
仲要就黎老多一歲
原帖由 R-Star 於 2008-9-16 11:07 PM 發表:

唔怪得賢哥話我同你一樣大
我都覺得老喇
仲要就黎老多一歲
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:05 PM 發表:
跑3km都就斷氣 ... 唔認唔得
陪左做紀律部隊, 邊有打工仔會跑步
原帖由 R-Star 於 2008-9-16 11:06 PM 發表:

我覺得算係曖昧關係
到一定時候, 雙方都唔肯定自己o係對方心目中o既身份時, 就會有一方問"你覺得我地而家係咩關係呀?"
o個時個女仔都有問過我, 我話我都唔知呀, 你話呢? 佢話我都唔知呀, 不如講過第二d野咯 (所以我 ...
大佬 , 你咁答先 , 人地點話鐘意你??? 人地塊面唔駛要咩
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:09 PM 發表:
大佬 , 你咁答先 , 人地點話鐘意你??? 人地塊面唔駛要咩
算啦, 依d中學野, o個時係答得麻麻
不過我係feel倒個關係唔係咁
明明乜都冇做過, 只係比朋友多少少, 比情人差多多, 真係答唔出依d係情侶關係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。