<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)
返回列表 回復 發帖
怪人米不多 在線
Excellent Abnormal man

積分 428
發帖 11434
注冊 2007-11-7
kakeidevil 在線
版朱

積分 9471
發帖 23455
注冊 2005-2-15
怪人米不多 在線
Excellent pig

積分 429
發帖 11441
注冊 2007-11-7
姓名:kakeidevils  (叫我紅魔仔)
年齡:18歲,男性
身高:5尺10,11(頗高瘦,呢輪要增肥練大隻d^^)
嗜好:上網(ef),賭波&賭馬(睇都會),睇av(全世界都睇@@),睇公仔書(近排迷上武神),揾fd吹水,訓覺,鍾意舉啞呤
職業:冇野做,心態乜都要做下,增加人生既經驗 XD
自我簡介:好鐘意睇同傾足球,上網時間不定,好想養狗,但mum唔比,拍過3次半拖,第3次分手好傷心,唔知點解.....成日唸番起><"
家:媽,爸,有個孖生細佬,好煩!!!!(成日問我借錢)
對自己既期望:當然係搵多d錢孝順父母,買樓生仔
偶像: (最鍾意)Avril Lavigne ,c7(第2鍾意)stephy,bobo
性格:樂觀,唔會唔開心
鐘意食:ar媽煮既飯,零食
做人格言:凡事都有兩面睇既
                                                           完
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-5-14 16:04:
姓名:kakeidevils  (叫我紅魔仔)
年...
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 04:10 PM:

名字:KEi

年齡:17,快將18

職業:暫時雙失

online時間:星期一到星期日,得閒就上

嗜好:最緊要上26FUN,足球,籃球,打機,吹水,睇波,乜波都睇,上網,上26FUN既sports區

社會立場:支持曾蔭權

自我簡介:我係孖既...細細個成日比人認錯(除左阿媽)...
個額頭以前撞左落條柱個角度...搞到有條巴痕...以前覺得好核突...而家覺得有條巴痕幾型
上左26FUN大大話話都有5個月時間...開頭覺得好難攞分...但其實都唔係...有付出先有收穫

自己的期望:搵多D錢...攞高D分
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-5-14 16:14:

年齡:17...
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-5-14 16:14:

年齡:17...
Originally posted by SWK at 2008-5-14 16:21:

Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 04:18 PM:

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。