<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Lee3 於 2008-9-17 14:41 發表:

採陰?陽氣不足還採陰。到時候採採下,突然閒閻羅王,你也不知道怎會答他。
“你陽壽未盡,爲什麽那麽快來報道?“
“我也不知道,我在採陰,採採下就下來了“ ...
跟住呀閻羅王就話:
"死番上去啦死蠢! 你估你係蜜蜂咩? 採!"
原帖由 Lee3 於 2008-9-17 14:41 發表:

那你不如打斷他,包石膏。
我驚要去敷跌打, 比個師傅狂捽............
原帖由 d228216 於 2008-9-17 14:43 發表:

咁你咪变咗真真正正既石仔
到時我叫石佬~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 02:45 PM 發表:

等睇16000
我個E-mail box 原來已經爆左! 誇張!
未必既...
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 02:49 PM 發表:

我驚要去敷跌打, 比個師傅狂捽............
ok的,反正無聊也是自己狂捽,到不如讓一些專業人士幫你狂捽。
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 02:42 PM 發表:

素女經有云:
借陰助陽, 耗乙陰盛太陽之缺, 天調之旺也~
咁大皇的大陽最近缺唔缺貨
原帖由 自由神 於 2008-9-17 14:45 發表:

貪?一個【貪】字可以唔理班無辜小朋友既健康?

唉!一知半解就加入食品入面,咪等同謀殺
人就係咁咖啦, 得益嘅物係英雄, 害人嘅物叫狗熊咯.
練金術物又係咁, 諾貝爾製造火藥物又係咁?
人類亂黎都唔係第一次, 好聽物叫嘗試, 唔好聽物叫發癲咯~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 02:54 PM 發表:

人就係咁咖啦, 得益嘅物係英雄, 害人嘅物叫狗熊咯.
練金術物又係咁, 諾貝爾製造火藥物又係咁?
人類亂黎都唔係第一次, 好聽物叫嘗試, 唔好聽物叫發癲咯~ ...
岩喎,我癲嫁喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-17 02:48 PM 發表:

跟住呀閻羅王就話:
"死番上去啦死蠢! 你估你係蜜蜂咩? 採!"
“不過呢,既然已經下來了,喝碗孟婆湯,投胎吧,直入人間道。“
原帖由 Lee3 於 2008-9-17 14:45 發表:

採陰是來輔助你的陽氣,但是你的陽氣弱,採陰的話只會加深你的陰盛陽衰的狀態。
採陰而鎖陽, 納而不洩, 聚諸於匯陰丹腹, 陽火斂而積百穴, 持之則氣元神明,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。