<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽前論戰] ◤雙紅會◢ 曼聯 對 利物浦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 路路 at 2006-1-18 04:11 PM:

雲達沙
加利           rio      維迪      c維c
李察臣      alan      奧沙      傑斯
              沙夏      云佬

ps乜呢場Rooney 仲Suspend咩?????
我心水會有少少唔同。

雲達沙
加利           rio      維迪      c維c
艾拉      alan      奧沙      李察遜
              傑斯      云佬
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 05 11 09 04:15 PM:

我心水會有少少唔同。

雲達沙
艾拉      alan      奧沙      李察遜
              傑斯      云佬
不過上場艾拉衰左,我估費生唔會比佢正選~~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2006-1-18 04:18 PM:

不過上場艾拉衰左,我估費生唔會比佢正選~~~
但我末見過沙夏和雲佬同時有好表現。
我愛長澤
[quote]Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 04:15 PM:

其實可以打4411
雲達沙
加利            rio      c維c     奧沙

李察遜     alan      費查      傑斯

沙夏

云佬
Originally posted by 路路 at 2006-1-18 16:14:

so what???曼城win過mu,車仔,
但Liverpool又輸過比車仔,條數咁計ga咩???????????
曼聯E排唔係幾好,不太樂觀(個人意見)

[ Last edited by 155220 on 2006-1-18 at 04:43 PM ]
.
Originally posted by Kian76 at 05 11 09 04:22 PM:

但我末見過沙夏和雲佬同時有好表現。
如果沙夏墮後一點供應雲佬可能會好d,
其實我都唔明沙夏速度好快,但又成日越位喎,
不過而家mu真係少個好的攻中
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 155220 at 05 11 09 04:28 PM:

曼城E排唔係幾好,不太樂觀(個人意見)
曼城????你really講曼城???咁我get錯~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2006-1-18 16:34:

曼城????你really講曼城???咁我get錯~~
打錯,應該係曼聯,sorry
.
Originally posted by 155220 at 2006-1-18 04:28 PM:

曼城E排唔係幾好,不太樂觀(個人意見)
你講野九唔搭八既
人地講緊曼聯對利物浦睇好邊隊
你就講曼城e排唔好?
我對曼聯有信心佢一定win~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽前論戰] ◤雙紅會◢ 曼聯 對 利物浦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。