<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [加分題2] 當日單身, 又會有何節目?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oswalt at 2006-2-2 05:12 PM:
跟如何渡過沒有情人的情人節

我的...
#3....almost the same
老實講....都過左十八個lonely ge 情人節啦...
唔至在過埋第十九次...
今年...一如以往...返學ge返學...上堂ge上堂...
不過...要努力溫書...因為要exam la~~
好緊張呀~~~~~~~~~~~~~
個日好彩要返學....唔係就唔知有咩好做........
首先返學都去到3:30左右....跟住就會同一班都係冇gf ge 同學打籃球咁la....
打下打下打到7:00左右..就返home食dinner啦.....就大約8:00到......去沖下涼.做下功課.上下網.黎下呢到睇相.就差唔多要訓lu.....

一個近乎完美的plan
我會...

Plan 1 ------ 留在HOME
Plan 2 ------ 食DINNER
Plan 3 ------ 睇TV
Plan 4 ------ 對MARK SIX
Plan 5 ------ 痾屎
Plan 6 ------ 上EF
Plan 7 ------ 睇FOOTBALL
Plan 8 ------ 食宵夜
Plan 9 ------ 睇AV
Plan 10 ---- 打機
Plan 11 ---- 沖涼
Plan 12 ---- 刷牙
Plan 13 ---- 聽MUSIC
Plan 14 ---- zzz...ZZZZZZ.........
基本上都是在家中打機...
沒GF的朋友也不用太失意.....
今年沒有..不代表明年不會有........
只是看對眼的好情人還沒出現......
我是已經排好節目...............
跟目前一樣沒GF的三五好友..........
一起去逛街.....吃販......唱歌........
也是很寫意的一天^^
好在唔係假期, 都冇咁悶。
同D一樣係單身嘅FRIEND係屋企打吓機, 食吓嘢.. 都唔係咁難過啫!
因為唔係假期, 又可以當平時一樣, 唔洗有咩特別節目。
不過約D一樣係單身嘅FRIEND出嚟傾吓玩吓都好開心。
再唔係打比D拍拖嘅FRIEND, 打擾吓佢哋, 哈哈哈
約齊一班單身o既fd 走去拍拖聖地撩交鬧~~對住d人講"睇你地好得幾耐, 幾時散"
忽然好想加分...........
情人節只不過係d 商人用利賺錢.
花--> 貴左N倍
餐廳 -> 吸血情侶餐...
其實愛對了人 情人節每天都過.

不過, 為了振興香港經濟. 我支持!
搵下一班獨男
大家陪下大家冇咁慘
起碼唔會覺得得一個人咁孤獨

如果獨男朋友們覺得一班男仔一齊過仲衰
咁就搵個地方匿埋
始終如果咁大個人係呢di節日仲呆係家真係有點那個
香港咁大
點會冇地方打發時間
我唔信係呢個時節會咁多人去網吧
再唔係
大家26fun人整返場情人節獨身足球競技都得啦~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [加分題2] 當日單身, 又會有何節目?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。