<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:07 PM:
0 i2 h) q# D* `8 Y唔該晒咁多位先% S  h9 M9 T5 f, r' B
當我出完個post冇幾...
7 o1 C3 F% K; u6 N! P5 k
有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-8 11:19 PM:7 s; w, @) Q, K8 y

" ~7 w. V- ^0 Z- t4 }3 g有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
# s& C" n; A' n( m1 l7 K

* W% Y$ D2 a; Z/ ?錢好閒,最緊要係d證件
+ U: {* i& {  O八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:23 PM:9 W5 X. O& ]3 w% {. w3 p4 g+ w

8 a# z7 X& g5 X/ `% H; e7 z; _1 X7 S# p" s, T5 Q: ]- @
錢好閒,最緊要係d證件
0 Q/ |9 D2 H* j八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
; y& v1 j2 j$ d9 I- f咁又係,最煩係要等證件出番
1). 身份證不需報警, 只要去人民入境事務處補領* `2 Q5 E1 C6 _4 F
2). 唔知% R' q" Z1 a8 q
3). 打電話去銀行hotline報失, 其他信用卡亦是如此做法
6 \$ u( ^( E* }: M+ n' U2 }4). 唔知
; e. r8 f, W1 v8 s# b  d
! Q6 W% w; e$ T% o: a. C5 a2 E9 W( t希望你可以搵番d嘢啦 ....
6 }1 {: A. b) h( x) {# u7 Y- \; Q我就幸運地可以搵番d嘢, 連現金都完封不動, 不過d card 就已經第一時間cut 晒, 要等佢send過d新卡俾我啊!
阿感~祝你好運~可以搵返card~~~
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇,仲要一亳子都冇少到,真係好彩! g2 r6 V" q5 ?8 ~
特別O係度多謝路不拾為O既好市民,希望你睇到啦,萬分感激
+ q7 X# J/ @' o- O+ Q原來香港都仲有好人O既
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 21:00:& ~8 }) ]+ ?$ R, ?. r! \  U
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
) P: v$ i) W" s

2 R! }; R* _7 G4 R& {恭喜~恭喜~感感~~~
5 ^# p% c) m5 X$ K. C
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:
  q7 K: j3 U9 j+ I6 t4 }3 p# A在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
; Q4 d' J, N# U- V7 W  n9 Q$ x
( c- c/ i5 R; g, {$ a
咁你都算好彩,遇著一個大好人
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:( v; L3 ]1 D( n2 N
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
7 V$ g' F* H( p: G% }0 l% s2 B
呢d叫好心有好報
Originally posted by 阿感 at 2006/2/9 09:00 PM:
1 N7 a- }; h6 h8 b$ a% t在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
& I1 D, S" i0 o" v
) j$ U1 n+ g0 b$ H5 b4 C0 f9 A
& X; A; t. A9 j
你真好運
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。