<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 20:37:4 r# j3 R8 Q3 x4 V1 v% ?
8 M7 f- M$ i+ k
4 @. c0 n, ?  r- F  R- Q1 p
Z字頭,2字頭......
- {) v% d: F3 n6 p7 o7 p% o& z仲未有人答到我個題問
6 n) ^# e, K/ F/ L0 |% U: t8 O# E
4 S7 y$ Q2 S7 ~" j5 e
要問c仔先知~~~
Originally posted by AWU at 2006-2-14 02:39:
" S$ i1 V0 p% a2 Z! y' K) z& v+ ?' [% L

/ t1 R1 B( G6 f( ESAME SAME
# y9 u6 ]4 v; u. X  i& W9 u+ e2 L

1 |1 |! w" R/ Y1 xA師兄~
Originally posted by garycheung at 2006-2-14 12:51:; g* O/ z# M  u
% x, q; b( A. a- ?; W
NO....起碼3張野
6 i& K0 d& e& A& a& C5 o  Y
- `9 {+ O4 |. K
比你知道添~~~
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 00:18:2 a7 F  p, T* k' j/ O# C
本人的身分證號碼是英文字母Z 作開頭的,咁樣Z O既組合完左之後係用乜字母開頭?# N  {  W! c6 h$ ]' w3 d
近期出世O既又用到乜野號碼?
. {; i" F+ a- ^$ d- A  G8 E$ P. d好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 22:47:# o5 c( L" g2 L6 C9 c" @

5 W) ~: B# t& m: }& p' L) X好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
0 k0 w' `: R2 f: _
4 \% w! n( ~2 B' V唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~: z7 Y/ h' A+ G! L  b

4 r) J0 F3 E4 q& Z% P: A+ E講笑~唔好嬲~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 11:58 PM:
: o7 r0 c2 A/ e
' c' U: E4 G0 q
, @+ u( X+ S  u% X% w) N- H唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~: q, ]0 X4 a7 |

4 z7 Y( y( ?7 \5 X3 o講笑~唔好嬲~~~
; X- H) x4 e+ K3 j
/ ?' M3 I" K! p7 z4 k8 E7 Z1 `
好少聽人講"我唔係pk": _: `: g) Q8 m
通常都係講"你條PK","你就PK"
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 23:58:
  O' p; m) l' j  ]+ [
" h+ ^; T0 E9 S* u
( P2 k+ N- w- X" Q唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
# a: @: w( }  X$ A+ v, ^0 ]# v' m% ^4 C( n! i
講笑~唔好嬲~~~
4 v- H% ?6 m) _% }
咁都會嬲?乜原來我咁小器架?
網上身份誰不『機密』?
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
Originally posted by 阿感 at 2006-2-15 00:08:
4 ^9 ?  c+ W/ Q( F1 d' u, k  g) y. N0 Y7 J6 W! B1 U0 F* n

: u+ T; R, M' s+ a好少聽人講"我唔係pk"1 r6 Y/ F* R1 {7 Y. Y- X3 _9 Q
通常都係講"你條PK","你就PK"
- t  i: b8 r/ Q1 z5 `% g- O" G2 D1 z; e* Q+ E9 t0 P
講完"你條PK"之後, 對方咪會話"我唔係pk"囉~~~
Originally posted by newman2005 at 2006-2-15 00:08:
9 o9 ]/ G0 t$ i- ?; @2 W" n0 R好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
" }4 E* B' v/ y
* Y# O& J  B+ p4 e% J; |2 i. U/ n
咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。