<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大 鬧 急 症 室
返回列表 回復 發帖
天呀!我錯左啦
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 17:41:
2 V; B2 Q! e# K6 E$ s3 G
2 a0 D4 W# D! z唔係要鬧你地,鬧的只是那報館!因為當你地細個唔識野。! Z8 m% Y" w$ _* @8 c. w
不過你地都應該檢討下,不要同報紙佬癲埋一份! 唔好助紂為虐。
- l) s! d; y) v! [
) m" o+ n+ V- W) a4 d1 s1 ~: z
收到~~~
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 05:41 PM:
' E7 W3 _, s* i
0 a' g/ b2 p& d# W5 G' J唔係要鬧你地,鬧的只是那報館!因為當你地細個唔識野。' n8 g+ h- _! [% T
不過你地都應該檢討下,不要同報紙佬癲埋一份! 唔好助紂為虐。
, ^+ i  z4 X9 k  v) y: |) [yes sir~
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 12:21 AM:
7 _6 v* |" w" J: i& d6 \  e) ~之所以我最唔鍾意,應該話是...
; M' s' X1 h. B$ |% ^6 @9 i! c, G( ?/ H9 f& h( o  `
講得好& F3 z* b, o8 c; f: E
話唔定病情加劇傳媒要負責任: c" ^- ]; v. z: X! ^
因為佢地將人地既精神病當係開心大笑料咁發放
; b1 U% t5 L" f8 n, a精神病同癌都係病
* ~( T  Q6 J# W4 g& T7 u但傳媒既對待手法截然不同
我覺得佢有d鬼上身...好恐怖=_=
Originally posted by alan999 at 2006-2-16 11:54:
( m. F; p2 i' ^9 V" S% b我覺得佢有d鬼上身...好恐怖=_=
5 I  g1 ?" v' H8 w* ^有亦唔奇! 老實講,有部份的精神病是因為業障問題被鬼攪。但都應該尊重下人地。
網上身份誰不『機密』?
其實話時話...
- d# A& g; [  u# O, {佢點會無般般變成咁
Originally posted by alan999 at 2006-2-16 16:26:0 q4 I; R$ [, u. r& ]$ o6 I
其實話時話...
) m$ ?. J/ f$ O0 I0 `佢點會無般般變成咁
: l: D7 w' v1 X1 K/ c3 b1 R5 g問佢先知,好多原因都會。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大 鬧 急 症 室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。