<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!
返回列表 回復 發帖
以前睇皇馬, raul, guti, 摩連迪斯 3個係咁不斷走位, 撞牆, 再加figo 右路, 真係好好睇
但當後來加個肥度, 就由高興-->期望佢打番好啲-->失望-->無感覺

不過唔知點解仲係咁鍾意皇馬, 可能以前既打法實在賞心悅目, 宜家得巴塞有得同佢揮
" "加分是王道" "
Originally posted by kuru at 2006-3-9 14:09:
我冇睇到,請問皇馬今場踢得好唔好 ?
唔好
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 龍九州 at 2006-3-9 01:10 PM:
1. 肥哨朗拿度
2. 卡路士
3. 沙加度
4. 碧咸
5. 施丹
全部都老啦
高峰期已過
係推行年青化既時候啦

[ Last edited by 龍九州 on 2006-3-9 at 02:12 PM ]
唔知係咪個主席太固執,佢地不嬲都鍾意買球星, 年青化? 難D啦!
Originally posted by sexysexy at 2006-3-9 04:02 PM:
以前睇皇馬, raul, guti, 摩連迪斯 3...
果三個+埋費高果時仲係全盛梗係勁啦~
如果依家皇馬班人踢得冇走樣的話,冇一隊會係佢地既對手囉,淨係大哨一個過幾個射埋果d都夠勁啦
可惜依家既皇馬唔可能做到咁樣...........
但求每場應該贏既都贏到就夠了...........
摺吧啦
今日終於有幸見到皇馬銀河攻擊陣同時出場, 碧咸, 施丹, 肥度, 羅賓奴, 巴迪斯達, 古迪, 卡斯辛奴, 卡路士同時在陣, 攻到阿仙奴退守後防, 可惜時間太少, 冇時間俾佢地入波
逼走卡比路注定無運行....
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:03 PM:
今日終於有幸見到皇馬銀河攻擊陣同時...
60分鐘就用呢班人就可能有機2-1或者其他比數
摺吧啦
依場波應該出 robinho 同 cicinho 兩個速度型o既球員
而皇馬就應該買番個識頂波同埋識入波o既中鋒返黎

某程度我都想皇馬今場嬴, 等阿仙奴可以專心爭第4, 不過俾熱刺打都唔錯
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:17 PM:
依場波應該出 robinho 同 cicinho 兩...
我懷疑新主席唔太鍾意呢兩個,特別係施仙奴,呢兩場出都冇出過...........
施仙奴一出只會俾雷耶斯食住,相反沙加度比較好,但助攻一般~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:20 PM:

我懷疑新主席唔太鍾意呢兩個,特別係施仙奴,呢兩場出都冇出過...........
施仙奴一出只會俾雷耶斯食住,相反沙加度比較好,但助攻一般~
施仙奴有入球能力
正係皇馬今場需要o既~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。