<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:05 PM:
前年有 porto
今年有 lyon 依隻黑馬, houllier o係 liverpool 攞唔倒歐聯, 一個唔覺意可能俾佢o係 lyon 攞倒
依隊波o既實力絕對唔可以睇少
坦白講, 我相信香港冇乜人可以成隊里昂球員數晒出黎, 賓菲加班球員我真係聽都未聽過添 (除左前巴塞棄將哥利斯馬), 相反皇馬同曼聯, 我相信好多球迷連佢地後備d 球員都背得出, 佢出左局, 一定令好多 fans心傷
Mr. bigfish, 歐聯有代表性 bcoz every strong club can have a chance to get in and win.  They win bcoz they are strong.  And i think Benfica and Lyon are strong too, u think they can still here only bcoz they are only lucky?
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:09 PM:

某程度同利物浦前鋒唔識入波有關
車仔,利記,皇馬,出局原因都同前鋒唔識入波有關~

樓主講既野我認為有d多餘~
咁d小隊洗唔洗叫歐洲足協限制強隊參賽呀???多餘
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 05:10 PM:

坦白講, 我相信香港冇乜人可以成隊...
心傷一定心傷,但既然輸左就係輸左,冇得賴
摺吧啦
里昂絕對係強隊0黎0架,如果尋晚對皇馬0既係佢地,我諗坐底入兩粒都似!
一定令好多 fans心傷 doesn't mean 歐聯冇代表性
冇乜人可以成隊里昂賓菲加球員數晒出黎 doesn't mean they are weak
聽都未聽過 means u didn't watch, and doesn't mean 里昂賓菲加 are not strong enough to win...
p.s. i'm not fans of 里昂 and 賓菲加
Originally posted by MingLai at 2006-3-9 05:14 PM:
里昂絕對係強隊0黎0架,如果尋晚對皇馬0既係佢地,我諗坐底入兩粒都似!
里昂主場好鬼勁~
維拉利爾,里昂,賓菲加係今年既黑馬
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 05:16 PM:

里昂主場好鬼勁~
維拉利爾,里昂,賓菲加係今年既黑馬
依3隊我較睇好 lyon
juhinho 太勁喇
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-9 05:20 PM:

依3隊我較睇好 lyon
juhinho 太勁喇
我鍾意維拉利爾
摺吧啦
liverpool 就真係弱隊啦, 鬼叫你只係識埋呢d只係識守的球隊, 今年已經garm粗俾佢打 (上年league根本唔qualify), 結果証明佢係唔多夠quali打, 番英國beat Sunderland 1:0啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。