<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改
返回列表 回復 發帖
晌禁區裡面,後衛鏟跌人....個個都舉手話無事
點解場波有球証?佢係一個變數黎架
大家有無睇個幾多旁証錯判左入波呢?
咁呢個都係其中一次jeh
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:24 PM:

好在你唔係同我踢波咁姐。
你同我同team味得lor
Originally posted by cfccfcc at 2006-3-27 11:09 PM:
??認又衰仔....
唔認又衰仔???
佢講得好arm ar
係有做過.....點解唔可以認?
認唔認唔係重點,係佢認手球時既態度囉
Originally posted by Azuma at 2006-3-27 11:25 PM:

你同我同team味得lor
咁又係wor,哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by cfccfcc at 2006-3-27 11:09 PM:
??認又衰仔....
唔認又衰仔???
佢講得好arm ar
係有做過.....點解唔可以認?
基本上你犯左手球就係你0既錯
所以認唔認都係衰仔,尼點冇問題
況且做錯左野可以毫無悔改之心
死撐話手球係方便射波都仲可以話佢岩??
杜奧巴絕唔係用中文回答
或許翻譯方面某d字眼有出入
佢未必係用咁既語氣
況且加鹽加醋係記者天職
報導令球迷憤怒係理所當然
Originally posted by lemon_kaka at 2006-3-27 10:38 PM:
係儒家學說中, 人既四端中仁義禮智都破壞晒, 同禽獸無異..
無惻隱之心, 無公平正直之心, 無謙讓之心, 無是非之心, 非人也..
我亦知莊子話"為善無近名,為惡無近刑"
意思係做了好事不要感到有榮譽加身,
做了惡事也不要感到有刑辱加身
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:18 PM:

唔好意思,迪羅斯剛剛自首過。上個禮拜之嘛。哈哈!!

仲有,踢波時如果好似你咁講,咁呢個球員一定會俾人圍,至少街場係咁。
被唔被人圍睇人面姐
人面唔夠大傳失波都被人圍
人面大用粗口鬧人都冇人會反抗
Originally posted by 大大 at 2006-3-28 12:57 AM:

被唔被人圍睇人面姐
人面唔夠大傳失波都被人圍
人面大用粗口鬧人都冇人會反抗
咁當然啦。
我愛長澤
Originally posted by 大大 at 2006-3-28 12:53 AM:

我亦知莊子話"為善無近名,為惡無近刑"
意思係做了好事不要感到有榮譽加身,
做了惡事也不要感到有刑辱加身
其實讀書人係咁架啦,永遠成功既讀書人講野一定係兩面俱圓,d傻仔就分開欣賞佢既作品,點知原來佢地永遠兩方面都寫晒、講晒,你又吹佢唔脹,亦冇人會特登搵佢地錯處。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴死不悔改

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。