<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-17 06:14 PM:; S" L1 A" j5 `9 Z
你地係咪身痕呀!可能俾人打鑊就無事【講笑】
* Y0 K5 ]4 S9 F9 e* P) f& f3 p* w# |5 S" J

8 u4 r& _2 N" ~0 t' o% n& o哈哈,e位先生你真會說笑,但我笑不出,我是很認真的
Originally posted by steve123456 at 2006-4-17 06:15 PM:5 y. v3 _% }  |0 J
me2 9 {2 `: {5 Y. r0 O: ]5 b" q
我問過醫生 , 佢話係因為因為熱而產生敏感 , 我覺得係因為自己少運動出唔到汗引致
0 I4 j9 J1 O, B3 ^6 P, ]

3 c: o( W2 s& ]0 p" g# q! i) n. R8 B
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:18:+ i$ I/ {' L% E2 F+ D3 s

# a9 q" F* ?8 ?8 P/ A8 t8 G, j( c. c
6 r: y) Z8 J. ]% e# v
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
4 C( f* H* e4 p8 R% F1 {
' e3 n3 w3 d" ~0 @- Y跑到幾多?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 06:22 PM:
) \# \, M" [5 m2 h
+ H/ w! K& J5 u
4 [, D" n5 m9 k' ?7 d% e) \跑到幾多?
9 E" [9 O' j0 v. D# N( ^
6 N+ N; L  U/ ~
9 F# z3 L8 {% a1 e. w! |# I
跑到80米左右,就會''烤全''感
搽藥膏lo...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-17 06:48 PM:
" S& P5 m# d  Q. _+ N搽藥膏lo...
( b" r, s" ~  G3 C
1 {, N4 b7 Q$ ~! x) F* S* m4 c  g4 ~! j
0 r; L6 z1 J: N  b0 S' K, W暈了,我要全身都搽嗎,好重皮喎
痕還痕9 y* P( S) K1 O
唔好周街”ar ben 周”就得啦- L1 S! n& c, n! g$ Y$ o" p; V! w
9 ^( V6 d4 b8 }, \& V
5 V. E9 B$ E' J$ q/ H( v8 S' M; v
全身痕可能係風(難)
2 p5 e$ b1 }0 {$ R$ |, }, ?5 U+ m你係咪會紅左果隻
  ^8 p" K9 x' _1 o: s; N# H建議快d睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-4-17 07:10 PM:
  n) `4 S/ y  Z+ D/ I痕還痕
! X2 [6 D7 [+ F唔好周街”ar ben 周”就得啦
' z8 W4 P4 T. i/ I; z' h9 L9 \; u9 K" i# h% C, B, @
0 f, b* ]7 X* K( M  v9 ^" ?  j3 v
全身痕可能係風(難)
6 f; D" P9 P: E! P3 a% L+ J- E你係咪會紅左果隻+ c: D1 Y' A" O3 L
建議快d睇醫生
- l+ Q: F4 p0 L7 s" E8 W  Z+ t; m* x  k
條野無啦% G$ h2 _. B5 M
, E8 `3 ?$ V! `6 e7 a  L
無紅啊
總之去睇啦' [' u! |* I" c" _8 b6 T+ E
5 u5 G; B- m8 A) V
病向淺中醫! D$ |+ `( o& Q9 X0 G, z! c
呢句唔係流的
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一兩次,
8 R, B- Q$ X3 J- m$ ~0 z呢d叫"濕" (可能太咸濕) 講少暑
" x5 E# w/ y5 l, p! ^/ {咁你哋得閒要飲去濕茶, 大涼茶舖有得買,4 o. R0 A  ]! d" ^& F3 j& z) B
或者去藥材舖拾返去煲都得.
' O1 v1 v2 U- X" K最好一星期飲一次!# T4 p8 c3 C2 ^/ z

/ f' Y! Y1 w; k4 B" Q希望幫到你哋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。