<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇人既一半好多人追~?
返回列表 回復 發帖
係鬼多人追,
好多時係個女仔放生電
電下人搵其他男仔著數,
之後你又要加多幾錢肉緊去追番佢.

唔理條女一排,條女就會緊番你la (不過你一定要條件好)
Originally posted by KKBoy at 2006-6-18 07:33 PM:
我女朋友對個個人都好好,
搞到人地成...
你初初識佢既時候(未係男女朋友關係時)都應該留意到佢呢種性格架啦...
點都應該已經有d心理準備呱...好難冤人個喎,不過都係一句:相信對方...^^
我嘅一半經常畀人追都冇氣......................(下半身)
我只知道女仔係好鍾意比人追既感覺。
Originally posted by KKBoy at 2006-6-18 09:44 PM:
我只知道女仔係好鍾意比人追既感覺。
我認同!!!
其實我依家有男朋友,重有幾個人追緊.........
雖然我好明確咁同佢哋講我有男朋友,但係佢哋都要追!!!!
Originally posted by 朗尼囡 at 2006-6-19 01:08 AM:

我認同!!!
其實我依家有男朋友,重有幾個人追緊.........
雖然我好明確咁同佢哋講我有男朋友,但係佢哋都要追!!!!
當然啦...你就好似天仙下凡
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-19 01:10 AM:

當然啦...你就好似天仙下凡
咪傻啦
Originally posted by 朗尼囡 at 2006-6-19 02:10 AM:

咪傻啦
朗尼咁個樣?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-19 02:11 AM:

朗尼咁個樣?
咩呀!!!我好差咩??
你又知!!!
Originally posted by 朗尼囡 at 2006-6-19 02:14 AM:

咩呀!!!我好差咩??
你又知!!!
....e句係問句黎架,小姐
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇人既一半好多人追~?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。