<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/- e) x. U+ |- N4 V2 N
! D0 _  \7 [  z+ |
睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:1 `5 v  y5 U. x( \- T* ?- s" x  A
睇波邊按摩, 咁先樂趣多;
9 }9 ?  O; q- g7 l4 A摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;' Z+ w1 J! Z4 B7 y/ l6 _
小注買多哥, 大注墨西哥;% r, F4 D2 ?' q5 Z- j
睇波不賭波? 睇黎把X麼?
( O0 E5 H: i5 x9 |2 U+ O3 a
哈哈..再黎
* Z+ P3 x. E% e6 C" e; ]賭波又按摩, 噴得特別多
% h" ]2 L# w2 v) {  |) \8 C睇波又賭波, 開心過阿哥
; J4 y$ Z! g4 m6 T# J. M睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:
( V. b& R) @" G; [/ M' O有好多人都係唔賭唔睇嫁!
( l( b$ F3 t: k$ `" w' I8 I0 q
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:
+ s. D. w3 n# j, g* n/ u6 C+ Z/ R9 g. g/ \
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
/ [1 P9 X1 ]8 J好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:
! p% F4 d6 O& k& ^, _3 }( m睇波又賭波, 咁先樂趣多
1 P. P  f7 {# Z4 h, e5 G" _( r2 ?$ _  S( |
睇波不賭波, 賽果算什麼
' V' B9 g. [# }* W. ~賽果真係不算什麼( D2 a4 f. s: X" s" G
我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:8 u$ H6 o+ D1 k9 |4 o1 t+ n0 p
" }; u; R, Q4 r3 x) q7 {$ r6 F' ]! k
好多人唔賭唔睇嫁!
7 S$ e9 A) \( E喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!
& F! M& G6 t9 e
4 y! ~- h8 t8 U0 a# rteach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!7 G% v3 O& k8 S
睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:
- P$ Q8 f# m2 I* b$ J" \0 s政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
; c1 _, P6 Y) a4 [9 U頂真句,good
& S. s& X1 X" D7 F0 p
- E/ w) f( g. h' k! S: m* e
. j; I2 e$ ?7 z: ^政府係唔係自相矛盾呢" ~( O6 x* k4 c* J2 o3 ]
一方面賭波合法* L0 `. h8 ^- ]; A
一方面又叫人地咩不賭樂趣多& |  ?4 v4 m% Y  @6 h
同求學不是求分數一樣
' j" c; ~$ k! t* d' ]5 U/ `3 b
. r  P7 {' G, m0 f; \5 o[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。