<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 12:30 AM:7 K  n' o- h" w% |
妖..有4分咪好lo...我個時拎7A3F.....1分都冇啦...咪又係咁.冇野ge9 |0 Q6 A  N6 a$ F9 ^# E! i
我依加咪又係成皮野個月..你學D野先lo...我都念住學野
& E7 Q8 h( B: w! D/ Z

6 g- j7 Y: I2 q1 {2 i點解7a3f都會一分都冇?你係咪打錯野?定係我眼花?
他的A是缺席的A
: Q  a+ L7 S# `1 m) m9 [. iXD
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
, T6 H  O+ d+ f! R1 a他的A是缺席的A * K6 Q2 W* k5 Q5 `0 |. v
XD
6 ]0 y# \% L6 @4 y4 k
6 T" l3 m& \- A9 k- y' m; r
原來係咁,我明啦
在今年會考中; S# B* R$ _+ }' \  V7 ^* _7 F  u* p, o3 H
14分以下的人升中六係無希望
. L  J6 o0 m% e+ b剛剛14分的亦未必能升上中六' i( B3 u1 y, F6 l
加上香港既教育制度只係比無書讀既國家好, W7 `7 ~* B% W0 X  [6 X- z; L" J8 ^
會考制度更加係香港幾十年來最嚴重而又不修改既嚴重錯誤之一
. P8 E; N  E+ Y6 @0 J) ^, q假如你運氣好即使你唔讀書也可能有A
6 G9 n4 H3 x3 B8 H% [1 V9 Y9 {即使你讀書亦有可能U
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-10 01:10 AM:: }$ B$ T+ n- x* X  z
0 ~# ~& `& E8 t. @' D: M. [

9 B# O+ u7 |" x  e7 K; @" N
: Y2 X* U& y' G0 }* Q. y, P; v: S: s, _* B( K
係咪調景嶺再搭廠車入去果度??
3 R6 w. Y' ]/ [0 P; g
佢個間係做平果個d..我有fd做緊...你做過?
Originally posted by A3egg at 2006-8-10 02:01 AM:
5 i% V; b  ~& D0 l& T" \( j
1 Q5 q4 R! v& D# u9 L6 y~~你修咩課程ar""出便有人請你---->你就好啦
- {. C% d" ]) C5 B; n8 |$ M我有工介紹..add我..
# ^- N# d. k# K& v唔好跟人讀酒店..冇能用
Originally posted by 自由神 at 2006-8-10 09:13 AM:. S/ t& ~& g+ g9 B4 f2 U

/ w6 T) v* m9 v9 d6 O你都有D寸,寸到我巧唔開針啊..........巧唔開針啊..............
5 P# z. F! M# N
神哥..冇意思
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:$ |1 \- |8 x* Y% l
他的A是缺席的A
% A) g$ D1 ^; J# n6 H; AXD
6 Z2 ?- S( o1 t/ b# I: ~& v. r3 D
聰明
Originally posted by 小火山 at 2006-8-10 01:04 AM:* j" m8 N% ~3 }- ~& _8 Z" d
咁你因咩事唔開心??
2 |4 a5 D) f8 z6 J好多野啊...好煩啊
7 J8 y+ W2 t* h4 r( ?4 u" v' m. Z- ^. I2 m7 u- v5 j
[ Last edited by 北地有人 on 2006-8-10 at 02:34 PM ]
嘩咁好?咩工呀?. i* C4 X; w9 d' Z
+ A* I& @' S0 b4 [9 |
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 14:23:  H+ ?5 g* h1 H9 t1 J# A2 p
3 \* d+ i* A7 B- F+ K7 ^6 Y
我有工介紹..add我..5 ~$ E. |" f4 ]; u+ t- q
唔好跟人讀酒店..冇能用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。