<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)
返回列表 回復 發帖
"但想到如果這樣白死。咁如果未來有個靚女中意自己未..."9 P! f1 G, S, G" a

# Z! e# J, G9 e+ gTHIS IS GOOD~
有﹐我save 低晒仲睇晒tim!!!!而且本o野一d 都唔易明
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我有原書,唔知值幾多?
Originally posted by guswan at 2006-10-16 12:49 AM:
$ Y- B7 K+ K  B* W9 |4 X: _我有原書,唔知值幾多?
. m4 w6 s# J4 n7 w% e* e2 ~$ P6 x

! ~( }9 n1 L3 G6 ~4 f+ Z( |
1 B. F) f, T1 E- g( ^: @# d, C1 @% Z20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:52:
& g2 m2 ?; |( v* E' a' F3 E/ X- e" P6 X# _

+ Y+ H5 k! K+ ~+ W$ \9 U& _( ?
9 v2 Y! R, }/ C( {, H  |20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
- W; D3 o' e% Q4 J+ q
, J( L- U" Q. N/ B0 \" a澳門有冇禁呢本書?# p# L/ D4 J6 q. \9 E
如果冇就我過嚟賣卑你.
* P% w; ]  L3 _3 m( E6 u$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.
8 h% H5 E* Z7 z- W% c  i# f  a5 U: S
不過唔好叫香港海關拉我!
Originally posted by oleleo at 2006-10-10 09:03 PM:* Z3 g# C0 |* `& S4 q8 L
冇+埋港人最流行自殺ge方法.................燒炭
/ a# d% {" J+ f1 W* C3 U& i
7 |5 d* m% q9 \" f
原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-10 11:30 PM:8 P' T& J2 @! T! `

2 b6 c- Y1 B' [0 @港人發明 , 現在日本也十分流行
- T- F; `. }- }& Z# `% `' S
/ m. J' ^4 P1 `$ L
可能會係第一樣日本抄返香港既野
Originally posted by Rika at 2006-10-17 01:34 AM:
) |7 ^8 V1 ~% a$ [7 j' ?4 T3 m! p" B7 w- ?, ]! E7 m& Q  c

8 a9 t; _" x3 o原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
! {+ h  G6 l' x" m. Q  y) ^; m

7 T% ~5 Q: B. U% ?% W& _- z
( P1 r' {5 _+ A+ u/ \我都覺得呢個方法好正﹐而且我認真研究好耐﹐有一種催眠針係比催眠藥更快更安全﹐唔會有醒ge 可能~~ 燒炭+ 催眠針係最正最冇痛苦ge 方法﹐但係要醫生開紙羅…再唔係醫生賣俾你
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by guswan at 2006-10-16 11:37 PM:
; m0 n+ ?& D' @$ D$ v1 W
; \; A8 \; Y* O% F! \: h
7 x+ ?8 u+ H1 x6 e- ^/ i5 ]澳門有冇禁呢本書?
8 _+ @( b# Q' x9 ?8 N- `7 j) o  T# |9 v如果冇就我過嚟賣卑你.
7 b4 g6 o4 t  a7 b$ ~8 C' w% d( F$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.0 S! k6 v% ~; n+ d2 @; l' A

9 c1 k# H" T! S" M" I8 a不過唔好叫香港海關拉我!
& @" J, q3 K9 j6 Q3 Y9 ]7 H. M  c5 W$ N  u

& _1 z  z6 \1 u) U澳門冇話禁唔禁ga ﹐不過應該係跟香港囉~~
: Z) g1 L  i$ z) D
  r, o+ I/ m' ]/ s- f; b嘩你唔好去搶…… 10000000000 燒衣紙我就有好多~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。