<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-22每日精選] 今日去會小師妹之後...............
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:15 AM:
一早call齊晒人喺餐廳等,點知先發覺有...
係就係慢d,都叫有前進,add 佢 msn 啦
Originally posted by Rika at 2006-10-22 03:14 PM:

所以話kaka 真係細心...照顧就到...
我就唔識打羽毛球...所以幫唔到d 咩...
不過我可以比個建議你...出之前做d 準備...
好似一d 膠布呀...野飲準備多幾份...
有備無幻....唔識打唔好意思...
羽毛球易學難精,學係好易上手,
不過打得叻都要一段時間,總之都係工多藝熟~
Originally posted by 自由神 at 2006-10-22 02:39 PM:
問心句!ian你係咪真係想溝佢佢嫁?我feel唔到你有咩做過喎?
唔係我唔做野,係我想用較為自然d嘅方法去接近佢,要試圖將友情轉愛情,要花一d時間,唔急得!慢慢泥!除非佢俾人追緊......

要快,我即刻係msn表白都得啦!我夠胆嫁..........但係而家要諗下最理想嘅做法先!

(大家俾d耐性,唔好期待一夜間有太大轉變囉!)
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 02:18 PM:

ian我好想將你所有關於小師妹ge p...
都可以吖!不過有d驚俾佢或者d friend睇到完全無所遁形..........
Originally posted by Rika at 2006-10-22 03:14 PM:

add 左啦!生日招未諗到點用...........

(my turn at 29/10)
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 08:34 PM:

都可以吖!不過有d驚俾佢或者d friend睇到完全無所遁形..........
所以準備多d 人人有份..未可以羅..
小做運動...忽然做起...都會有可能受傷...
細心d 好似我地既kaka 咁...hehe
Originally posted by 自由神 at 2006-10-22 02:48 PM:

美人呀!聽我一句話!
權力係由縱容建立嫁!
你好似o係度勸柬緊我咁……

u're right ge anyway ~~

咁我要對佢超級無敵非常嚴la wor~~~ 小女子一定銘記於心
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 08:34 PM:

咪傻la ~ 一係過多幾日睇o下點先﹐最緊要你係覺得輕鬆冇壓力~ 我覺得你可以做香港電車男1號~~
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 08:31 PM:

唔係我唔做野,係我想用較為自然...
ian 你個傻豬~~~  記住切勿本末倒置丫~~~我諗你明我講咩ge 你咁醒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-22每日精選] 今日去會小師妹之後...............

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。