<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
# I2 B5 a- \9 j0 y$ g, C% T有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
. O7 u) B1 L! U5 r* r$ j$ _& M. t, A
haha
) _& U3 @, U/ ?0 E7 N! \可能佢真係想打你劫..
1 ]; Y6 d2 p' X不過見你唔驚...所以唯有就此作罷
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 16:12:- _) Y3 C# C2 k
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
/ p& m: V2 [8 ~0 p& }
7 i: c8 G# g, E: g哈哈.......x1009 }* D! ?: K% x. u- F' ~! ~
咁攪笑
6 l3 O+ \9 l! d% R* Z/ k/ F, Y% b& j( ]! L
我都試過幾次9 S  P+ c- ^6 J' y8 z
有一次我番屋企9 S% f! D" E5 n# n
一路行一路"亨"歌仔
$ I6 i  p# ?- U9 [) S* B突然有個女人係我身邊爆粗! a0 X: y; F' S) I3 h$ P$ M
我好自然望一望佢
% b- S/ A# t4 _佢對住我講:仆街,唱咩歌ar唱
! o4 c7 e# {8 e) j我o咀望住佢
8 D* ]1 j. @. ~- i8 n. H佢又講:你呀仆街,0好再唱歌ar
好奇怪,我的人生中,
. x: l9 \' L( v9 b- A有3次看著一個人由原來正常,
: J7 K' Y* s$ E9 m' A* Q- M: ?0 n8 [忽然變成恩覺失調,
1 ^+ [. T$ y: I6 f兩個是我以前鄰居,
! ^, e( i9 C" q一個是我的以前同事,他更是我親自送到精神科醫院(工作時發作,其他同事即閃,tum左3個鍾頭至攪掂)., d2 _! }2 F  A. ]1 }
我的最好朋友,他家中有兩個人恩覺失調...
9 ~5 X" D' ^- F% D3 ^...夠唔夠,仲有...
我有次見到個傻婆,我望左佢一眼,佢指住我講粗口勁鬧
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:/ O  k7 g7 b) J& w. a8 Z- i
好奇怪,我的人生中,
! V- R, b0 x6 ~有3次看著一個人...
8 R; \, W3 R! [6 j. z! ~6 Z+ ?佢地變成咁個原因都好唔同or..??
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:- u" ]- N! e& c% H, C, s" ^
好奇怪,我的人生中," F- E( U( y, S- u( F7 B, q
有3次看著一個人...
% R3 [; Y1 k+ Z! E6 d會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 12:32:
9 q: t/ c  f- L
$ ~. u$ `) W; b* I+ W( ?* u2 Q會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
5 g* ?/ e: T) u* J8 e* B& {9 g
我都有檢討自己架,
" H$ I! C6 y# M/ h# x  ]- F果次送人入院,
6 w. {2 F: a0 J! q: Z  I$ v- G醫生問佢嘅問題,4 |9 Y% z, m& o$ L* @& u
我都中好多下,
1 X1 n! N2 @; h$ V" D2 H如果我答個醫生,
$ \/ Z' n- c) M' o' b9 u佢捉埋我入院都吾定.
Originally posted by pigcat at 2006-10-27 12:24:
# v% \9 l: `3 ~- I* D, R' X
" v( R$ m8 G: L) X佢地變成咁個原因都好唔同or..??
0 U% z  W. w6 G) ^7 p5 @" I
( P; X* j& l" e; ?% y) p, F兩個鄰居係兩母子,9 m* }3 R2 W' p  f* B' F6 ]8 ]8 y
佢地發作嘅時間相隔兩年,
8 a2 |: b, |# p& K4 H應該同遺傳有關,
* Y7 K0 D+ Q+ i8 y
' D% @& S0 l; x  H; Q0 E8 p而個同事我同佢吾熟,
$ Y0 G% s9 F, Z但佢家人同我講應該係佢母親比太大壓力,
, K* X, V! e5 Q4 X; ?望子成龍...唉......
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:56 PM:
& C" Y) }" W9 ~+ k% M. n, ]( d& m

( o" V) a' i( \. q/ ?% @我都有檢討自己架,' Q: _" l8 K" H/ N1 r- m- \& R2 F
果次送人入院,
5 F: q9 m3 i. I- i$ A醫生問佢嘅問題,
/ v: `9 V0 s/ Z6 _9 ~我都中好多下,
; c* J! t3 |9 i7 P! k3 [  \如果我答個醫生,+ [# q8 y# ^+ A+ G' D0 r8 {# t
佢捉埋我入院都吾定.
; K" ]: G- r5 h# Y. f/ g* P7 T: h  ?' d I'm Sure
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 13:07:# d3 M, P9 U0 ~4 |6 F6 w
- T6 E0 l8 r* P1 r
I'm Sure
- c5 i' h6 j; W% u, b. B

. }  V3 y* U; H+ x/ n#@$$#%^$%^&@#!#$%$%@!@$#1 s& k- T# A" \
' c+ {/ x# r( U* {; J# {- q7 }/ k% \
agree
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。