<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [愉景灣事件] 偷拍男被女反拍, 擺上網寫blog數臭!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Aivn at 1-11-2006 16:24:

haha, 個女仔唔係偷拍囉,
佢講明係'明拍',
重要提醒全世界小心個條友...

不過佢一個女仔有咁既勇氣同個男人對質,
我都好佩服佢
有機會要結識一下~~
Originally posted by Triangel at 2006-11-1 02:18 PM:
Wow..敢激。。。
e+ 香港d女仔敢"吧" "楂"
都唔係好敢返香港玩 law
唔駛驚...唔駛驚...
你唔係偷拍又駛咩驚呢~

何況10個女仔入面,
9個都應該唔會有咁勇囉!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-1 04:26 PM:

有機會要結識一下~~
可能你未結識到已經俾佢鬧走左...
Originally posted by Aivn at 2006-11-1 04:47 PM:

我個人唔驚俾人鬧
how come i don't see any photos or videos of that sick guy?
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by harvey22 at 2006-11-1 05:22 PM:
how come i don't see any photos or videos of that sick guy?
可能佢delete左啦..
Originally posted by harvey22 at 1-11-2006 17:22:
\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Look Up on the smilies Buddy ~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-1 at 06:05 PM ]
Originally posted by Aivn at 1-11-2006 16:47:

亦可能佢天性溫馴,實在係比人騷擾得太緊要先發火呢~~
Originally posted by gn00987333 at 1-11-2006 16:52:

我個人唔驚俾人鬧
GN  ~~~
要唔要短片???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [愉景灣事件] 偷拍男被女反拍, 擺上網寫blog數臭!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。