<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如何避免拍拖時發生性行為?
返回列表 回復 發帖
we are not animal, we can control ourselves
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-7 09:29 PM:

細佬我恨都恨唔到拍拖時發生性行為
而大佬你就話如何避免拍拖時發生性行為?
你係咪南仔來嫁????
樓主應該講緊拍拖時(即出緊街)避免發生性行為, 留返拍完拖(即返到屋企)先發生
信耶穌(不准婚前性行為)

[ Last edited by fishman123 on 2006-11-7 at 11:49 PM ]
find a tran-sexual "girl"!!
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-7 09:29 PM:

細佬我恨都恨唔到拍拖時發生性行為
而大佬你就話如何避免拍拖時發生性行為?
你係咪南仔來嫁????
我同你一樣....hehe!
你唔成日諗咪得lor
You won't have sex for sure if your girlfriend is one of these kinds:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=129938
Originally posted by Aivn at 2006-11-7 08:28 PM:

1. 唔好見面, 神交 (低風險)
2. 結紮 (中風險)
3. 搵一個見到都反胃既人拍拖 (高風險)

歌仔都有得唱啦"無法避免........"

[ Last edited by Dr.anger on 2006-11-8 at 05:21 AM ]
膠少陣當幫忙
Originally posted by seafireson2 at 2006-11-7 09:56 PM:

呢d野....自控ga ma........
自己...
自控=.= 我小學生既時侯都會咁答
有時D火黎到 好難控
如果真係有個靚女係你面前除衫
我諗無幾多個巴打自控到嚕
Originally posted by fishman123 at 2006-11-7 23:47:
信耶穌(不准婚前性行為)

[ Last edited by fishman123 on 2006-11-7 at 11:49 PM ]
小弟見解就係
酒肉穿腸過   佛主心中留
有心就好了   無須拘謹呢d小節

就好似信耶穌咁
有呢個心就好啦
唔聽佢話(不准婚前性行為)  都得既

講真   如果你地話有耶穌既話
我估佢都係曾經有段凡人既歷史  
都有過七情六慾
我就唔信佢無鐘意過   或 仆過女人~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如何避免拍拖時發生性行為?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。