<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-11-14 17:13:

睇下D心理測驗書啦!都好鬼死準嫁!
比個心理測驗個女仔,
其中一題係問:你鍾意咩花.
咁咪仲好!!

[ Last edited by guswan on 2006-11-14 at 05:24 PM ]
Originally posted by guswan at 2006-11-14 05:16 PM:

比個心理測驗佢,
其中一題係問:你鍾意咩花.
味仲好!!
喂!外父大人唔好咁寸好喎!話曬我都叫幫你「o更」左個女喎!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-14 17:20:

見你捉到鹿都唔識脫角,教埋你仲話我串,
開紅燈ge!!!!
「o更」?條龍排到出尖沙嘴.(龍頭响澳門)

學唔學到野先??

[ Last edited by guswan on 2006-11-14 at 05:54 PM ]
Originally posted by guswan at 2006-11-14 05:23 PM:

見你捉到鹿都唔識脫角,教埋你仲話我串,
開紅燈ge!!!!

學唔學到野先??

爆晒灯!!果然系高手。。

今天晚上就试试!
衰左翻黎再同大家从长计议。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-14 17:27:

爆晒灯!!果然系高手。。

今天晚上就试试!
衰左翻黎再同大家从长计议。
最好set兩個答案係熱門花,一個係冷門花.
再打蛇隨棍上問佢.
如果個女仔係心直口快就唔駛set定答案.
執生啦兄弟.
Originally posted by guswan at 2006-11-14 05:40 PM:

最好set兩個答案係熱門花,一個係冷門花.
再打蛇隨棍上問佢.
如果個女仔係心直口快就唔駛set定答案.
執生啦兄弟.
基本上。。乜野答案都唔驚。。。
最驚距話。。唔驚“耶菜花”。。。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-14 17:44:

基本上。。乜野答案都唔驚。。。
最驚距話。。唔驚“耶菜花”。。。
鍾意越南玫瑰都唔定.
Originally posted by guswan at 2006-11-14 05:52 PM:

鍾意越南玫瑰都唔定.
0甘 就要 揾个 医生 闻 距 比较 适合 D 嘞。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-14 05:20 PM:

自由神講出心底話了 XD
Originally posted by 自由神 at 14-11-2006 16:30:
樓主!請你願諒我啦...............
女人鐘意鑽石鍊多過花嫁.............
再者......佢會想你買真花多過你摺花啦!心思唔可以當金使嫁!
我想講.......
你太現實喇自由神 !!!
你一不體貼明白女仔,
二不浪漫不解溫柔~

一,你混淆並誤會左 "港女" 同 "女人"~
"港女" 愛鑽石,但 "女人" 會選擇花 ~
因為 "女人" 較以氣氛為上,
而且佢地 Materialism 觀念不重 ~
愛情為上~

二,你不了解女仔,又唔係女仔,
竟然幫女仔解畫,  斗膽 !!
"女人" 最鍾意就係浪漫,
千言萬語總好比千金萬兩 ~~~~

至於你混淆既主要原因,
大慨係因為大部分 "女人" 都已絕種,
只違下八十年代之最後「產物」~~~
至於九十年代呢D..........絕對「港女」.......

唉......你咁樣...........
仲話溝女...............
死得啦...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。