<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kahang0210 at 2007-1-15 07:17 PM:
- k0 _# J2 Q% B3 x" M) @1 R" X& c5 |優點 : 上網ok快 ! 唔會cut線同唔穩定...
  F" w* Q0 D0 G# F
唔會cut線同唔穩定( k% m. l, j/ z) t! J# I* s% D
我2樣都有= =
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 06:37 PM:
  e* E2 v: R- Q6 a- i, M( m網上行大家認為你他點?0 B7 E. i( B# q
我認為他根本...
  L5 P% L% ^9 q9 z7 K: ^

6 I; v+ t$ i$ S& i! q2 g老友 你玩咩online game先% P( B" @! n) E  Q7 Y' e/ ]! z  G
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話 9 x5 e' ~7 ~7 }, ^
2 j# J+ Y+ K4 q3 R; _9 S
其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽5 ]! E' n% \  m+ k7 o. @
不過好似貴左d
同埋網速問題 同你住邊區好有關係
Originally posted by bigfish at 2007-1-15 07:26 PM:0 v  Z% ~% {* Z% w
遲d 大家睇英超都要裝 netvigator 啦,...
& w5 X/ ^5 p" |2 t
7 i! j4 ]" i) F; K/ o8 i& n收皮喇 唔該 成日提英超 唔係個個都睇波架 阿生
我住旺角區,我想是重災
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?
5 [% @2 H/ h) I$ }) O: O其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
無奈,,,,,,,,斷到,,,,,,,,,,,,唉
Originally posted by karen0123 at 2007-1-15 08:12 PM:9 m9 f# R/ y3 t. }
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?
" J( ^4 o/ X$ L6 y- {5 ?# x其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
7 T* _% r* k, X. s

8 d5 f- }/ ^0 ^3 d1 k& ~$ [$ M6 Z7 ^有分別架~6 ~' f7 T. S& E$ _( n; e
因為我以前都成日會  斷線(我都係用netvigator)
9 K" e; Y  J9 i! u3 Y& @/ M後尾個師傅黎同我去個機樓都同我唔知轉左d乜 之後我就無斷過線喇. ~3 O3 ^& E" e% X7 U$ l
個師傅話 果區一多人就係咁 機樓有d機用到舊壞壞地 又唔去整
( Y8 P6 T9 l5 n4 {但係用戶就愈來愈多 10個煲得9個蓋 睇下邊個唔好彩 $ O, K2 n+ m! _- t+ g
你投訴話慢 佢就幫你轉 (轉番條無壞既線) 不過又會有其他客戶既線慢左(姐係係無事既客戶到滕個位比你)
  v( w6 z$ X4 x又投訴咪又幫佢轉囉 佢唔投訴就由佢架喇+ m! z. q& V; o6 M& o
所以你有問題最好打去 嘈下~1 V: a5 T0 K% [! I: u0 a+ z; n- F" L

; u4 v# Y2 h7 K1 q- A; _[ Last edited by 王晶 on 2007-1-15 at 08:31 PM ]
其實網上行打台灣果d online game 本來都ok既,台灣地震d海底電纜斷鬼左之後,就玩唔到啦(香港果d online game冇問題),直到而家都未整番好lo,我為左咁都申請左冇合約既hkbn一個月,因為只有佢先玩得順lo暫時,如果覺得不滿可以打去投訴下佢,都可能減下月費既
Originally posted by 王晶 at 2007-1-15 08:00 PM:
7 J9 E- @6 g1 A$ q7 W7 I1 R/ M; [; q

% M( a  e5 M4 E( `& L老友 你玩咩online game先! M& h* T1 Z. a3 T% f
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話
9 u  T+ b& B9 F
1 i0 l* M. T* L9 k' b其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽4 H% C. B, \+ \2 i% @' l; \
不過好似貴左d
. E; }+ b: G0 f5 m

( k& h& V) e0 KHKBN 唔lag...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。