<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 老麥新包咖哩豬扒包
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lv123 at 2007.1.15 18:41:
今日新出,是長包,似板燒雞眼咁,meal 是24.5 配薯塊,有無試過,會否咖哩無咖哩味,豬扒無豬扒味得個辣字而蓋過d 雪味呢?
同意!
通常呢d味濃既醬汁,都係用黎蓋過食物原材料本來既味道。當然係一種唔好既味道。
我都未試過,不次試下先
Originally posted by 外星球人 at 2007.1.16 11:57:
我都未試過,不次試下先
但好似一直都唔見有電視廣告。
塊豬扒好有咬口
不過個汁好難食 完全破壞哂成個包既味道
我唔會再食第二次!!
Originally posted by jasonlam829 at 2007-1-16 02:41 AM:
m記出咩野都唔買~~~成q日加價~~

舊時一個餐加埋大都20蚊有找,而家...
仲要加價加到鬼鬼竄竄,呢D最鬼黑人憎~~~~
C'est la vie
這就是人生
Originally posted by jasonlam829 at 2007-1-16 02:41 AM:
m記出咩野都唔買~~~成q日加價~~

舊時一個餐加埋大都20蚊有找,而家...
最好笑我有個fd做m記,佢問過點解成日加價
得到既答覆:唔係加價,係作出適當既調整
Originally posted by edward1906 at 2007-1-16 03:38 PM:

最好笑我有個fd做m記,佢問過點解成日加價
得到既答覆:唔係加價,係作出適當既調整
只係員工薪水唔跟埋調整~~~~~
Originally posted by fatfatfai at 2007-1-16 02:37 PM:

仲要加價加到鬼鬼竄竄,呢D最鬼黑人憎~~~~
咪係lor..........~~~

不過香港人好多都照食埋~~
今日終於食過啦,感覺都ok,不過唔算好好食。10分比佢6分啦
我覺得應該幾貴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 老麥新包咖哩豬扒包

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。