<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被雪,唔係太過合理...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2007-1-16 09:00 PM:
I think Capello makes the right decision
otherwise the team can't rebuild......
rebuild一支球隊可以有好多方法
想當日摩帥rebuild雲尼亞利留下的車路士
亦並無如此同球員咁過唔去

好明顯卡比路處理得唔夠得體
招人話柄可以話係自取其辱
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2007-1-16 11:00 PM:
其實我從卡比路成為祖雲達斯領隊後......
形容得超好    完全講出同我一樣ga感覺
Originally posted by sheet at 2007-1-16 08:47 PM:
本人唔係碧咸嘅fans, 只係覺得佢喺皇...
唔覺唔合理, 當一個球員高調宣佈將會離隊他投時為何不給其他球員多點機會? 況且碧咸係球隊打法方面不嬲都係可有可無既角色.
卡比路真係不知所謂, 唔用碧咸之後睇佢仲贏唔贏到波
皇馬贏唔到西甲冠軍, 同領隊未能應用碧咸o既真正實力有莫大關係
我係碧咸就索性返英國休息陪屋企人, 反正留o係皇馬度操練都冇得出場
皇馬贏唔到西甲冠軍, 同領隊未能應用碧咸o既真正實力有莫大關係
單細胞的諗法
碧咸自己處理得唔好在先
簽約都唔同球會講聲先
卡比路冇做錯
呢個係職業球員必須面對的
一個教練用邊個有自己的自由
也是一個球團給予教練的權力
球員一樣要尊重,合約精神!
Originally posted by flash_2006 at 2007-1-17 12:00 AM:

唔覺唔合理, 當一個球員高調宣佈將會離隊他投時為何不給其他球員多點機會? 況且碧咸係球隊打法方面不嬲都係可有可無既角色.
既然係可有可無嘅角色,點解要同佢續約..
費高近期都表明季尾會離隊,連會長莫拉堤親自出面都冇用..
又唔見國米要雪佢..
唔公平在於卡比路...

若果碧咸係無情,卡比路定係無義..
當日祖雲達斯被判降班,佢係第一個宣佈離開...
Originally posted by sheet at 2007-1-17 12:51 AM:
既然係可有可無嘅角色,點解要同佢續約..
費高近期都表明季尾會離隊,連會長莫拉堤親自出面都冇用..
又唔見國米要雪佢..
唔公平在於卡比路...

若果碧咸係無情,卡比路定係無義..
當日祖雲達斯被判降班,佢係第一個宣佈離開...
你首先要知清楚,費高係國米既重要性同碧咸係皇馬既重要性係有幾大分別
Originally posted by edward1906 at 2007-1-17 01:06 AM:

你首先要知清楚,費高係國米既重要性同碧咸係皇馬既重要性係有幾大分別
唔重要就唔續約喇,搵錢機器黎架~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被雪,唔係太過合理...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。