<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-1-29 02:36:
8 |3 ]" R; S( k1 d  x0 ~: i* |3 _8 s; X$ ?
我發現我自己夜訓嗰排頭髮同手指甲都長得快好多
# V) ~1 q5 H. H, `) L) l
6 ?8 X9 p# C% ^7 E$ C0 R" ^# OMe too!!! Since I realise that I began to sleep late, at the moment, I sleep after 3am every night~ & ?( t- S/ a1 s  c/ O- a9 k5 i
  h+ ~% V( F9 k6 g( A2 i4 g( @; f
Coz I want my hair grows faster~
1) 梳頭: x低頭, 由髮根梳到尾,特別係臨訓前做
% R4 g9 e( J' I: W2 t* h& C (原理係按摩頭皮, x低頭係令血液快d走到頭頂)
! k( k9 L8 Z7 n# I* M) c) {+ I2 h/ B( Q  g4 a. H3 I
2) 用兩種不同洗髮水, 不時同一時間用, 係隔住黎用......3 f. x  ]; {: s# G/ |
(呢個方法係同事告訴我, 我未試過, 佢試過就話work)
Originally posted by Nucks at 2007-1-29 06:00 AM:
0 S/ G! x7 ?* d$ }/ V一日洗兩次頭會生得好快
# X( W( P" I) y0 x8 w1 _+ I. j" ^5 U5 a" P# q# \" V3 [1 }# x
5 C# `6 ]/ b  g! n* Q7 g  @
但係同時頭髮亦會脫得更快......
Originally posted by 極樂 at 2007-1-29 12:02 PM:
3 V( l" u$ m9 W1) 梳頭: x低頭, 由髮根梳到尾,特別係...
6 D6 I* s" o* O# H
. z' u1 T& }" x( Y. z8 o唔該曬   我會試下    我覺得我自己d頭髮生得極慢..
查白蘭地好似有用
Originally posted by fung225 at 2007-1-29 03:05 PM:% y. L# c2 x- N' a8 `
查白蘭地好似有用
: d* O4 l0 S+ J. h! }
- ?/ |2 \3 i6 C9 C9 t; `

O1 y3 e/ @6 {: \唔係掛  我唔敢喎,,, 哈哈
白蘭地 唔係醫禿頭咪
  ~' E9 {9 P- J# H2 ?. e我唔知有咩方法,但係我d頭髮生得好快,快人地一倍左右
- d( P" }- b* }9 d+ G7 b, L成日都要剪頭髮,好煩
頭髮係只會係訓緊既時候先會長既,所以d人係假期時候d 頭髮會長得快d
Originally posted by ch3mistry at 2007-1-30 02:23 PM:1 @* F1 [0 T& Y5 v7 x$ x, `! Q3 V: ~% P
頭髮係只會係訓緊既時候先會長既,所以d人係假期時候d 頭髮會長得快d
& E4 l/ W* ^5 r8 [8 {% k9 k

5 K' L/ n# E& z1 H* u
" s. Y  q5 x: ?" P- v2 p) Grelly?唔怪得我d頭髮長得咁快喇~原來係因為我日訓夜訓
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想問有冇方法令d頭髮長得快d?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。