<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭又輸,是否排陣問題?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by liverster at 2007-2-11 10:49 PM:
不同的陣式無疑可令進攻及防守有不同...
西班牙...技巧高超?
冇記錯西班牙好似未試過突破世界盃八強
Originally posted by HansChan at 2007-2-11 09:56 PM:
英超係好睇......但英格蘭國家隊一樓...
英格蘭每次都係輸十二碼, 但佢實力上同巴西屬同一級數, 近年英格蘭手下敗將有德國, 阿根廷, 法國, 意大利等球隊
Originally posted by bigfish at 2007-2-11 11:44 PM:

西班牙...技巧高超?
冇記錯西班牙好似未試過突破世界盃八強
咁重大鑊.連係主場都輸俾"技巧唔高超"的西班牙
Originally posted by bigfish at 2007-2-11 11:46 PM:

英格蘭每次都係輸十二碼, 但佢實力上同巴西屬同一級數, 近年英格蘭手下敗將有德國, 阿根廷, 法國, 意大利等球隊
淨係講win果d
輸果d你又唔講 世界杯之後好似都未win過
Originally posted by bigfish at 2007-2-11 11:46 PM:

真諷刺,近年英格蘭手下敗將有德國, 阿根廷, 法國, 意大利等球隊都可以在世界盃及歐國盃中非冠則亞,英格蘭就.........................."引入競爭對手".

1個5次冠軍,1個40年前冠軍.英格蘭實力上同巴西屬同一級數.講都無人信啦.
Originally posted by liverster at 2007-2-12 12:01 AM:

真諷刺,近年英格蘭手下敗將有德國...
你睇下賠率啦, 英格蘭同巴西係頭兩大熱門黎架
冇錯呢幾隊踢世界盃表現得唔錯, 但咁只係反映佢地穩陣, 射十二碼出色, 踢一場過的比賽較有把握
但以整體實力計, 英格蘭真係好齊腳
Originally posted by bigfish at 2007-2-12 01:02 AM:

你睇下賠率啦, 英格蘭同巴西係頭兩...
咪因為有你呢d傻西買熱英格蘭law, 益哂d真係賭錢唔係賭氣ge
Originally posted by wclchris at 2007-2-12 01:19 AM:

咪因為有你呢dEdit by toro買熱英格蘭law, 益哂d真係賭錢唔係賭氣ge
呢位兄弟小心講嘢,唔想你被其它版主扣分
Originally posted by bigfish at 2007-2-12 01:02 AM:

你睇下賠率啦, 英格蘭同巴西係頭兩...
你不如睇下往績啦,當足球仍純粹是運動,未涉及賭博成份時,即沒有賠率作參考時,你會用什麼方法衝量一隊波的成績.

另外如果出賠率英格蘭同巴西係頭兩大熱門果條友,1係自己係白痴,1係想"坤"白痴,我有個英國朋友個老竇就是基於愛國,自66年後逢大賽都買英格蘭奪冠,結果不用多講,你都知啦.
麥卡倫冇叫碧咸,令到排陣有問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭又輸,是否排陣問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。