<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 下屆睇英超$218/月
返回列表 回復 發帖
完全唔值喇~~
二百幾only英超
自己投標投到咁Q貴 將成本轉嫁去消費者身上
大家唔好簽住 等佢就黎開季營業額仲係好低既時候 自然有價減
Originally posted by 王晶 at 2007-3-22 05:32 PM:
完全唔值喇~~
二百幾only英超
咪係
而家有線有齊哂4大聯賽, 仲包埋其他標準台
d人都話貴
now only 得英超, 收你2百幾就叫唔貴
呢d係咩心態..
真係盲目到咁
Originally posted by 王晶 at 2007-3-22 17:32:
完全唔值喇~~
二百幾only英超
有計.........呢條橋諗得過!
Originally posted by bigfish at 22-3-2007 17:24:
大家唔好嫌貴啦, 睇高水準賽事俾多d $$ 係應該 ga
要睇平野可以睇意甲, 西甲, 德甲, 不過好唔好睇係另一回事
港甲幾好睇 ~~~
178係無英超睇GA~=.=
我依傢都百幾...如果係加多幾十蚊可以睇我我完全覺得係我受惠
$218 得英超only?
咁有冇歐聯同埋其他杯賽睇先~
218包唔包其他臺?
$218 = Mega Sports Pack
(收費包括:ESPN, 衛視體育台, now Sports 1, Eurosport, Eurosportnews)
ESPN, 衛視體育台 = 歐聯同埋其他杯賽
now Sports 1 = 英超 + 其他體育

只有一個now Sports 1播英超l LIVE 似乎唔夠....
(如果唔係網上行寬頻客戶, 仲要安裝費$530, 解碼器按金$800,解碼器月租費用$30, now 寬頻電視線路租用費$118...) 死未!!

[ Last edited by Kon Lai on 2007-3-25 at 07:54 PM ]
Originally posted by Kon Lai at 2007-3-25 07:52 PM:
(如果唔係網上行寬頻客戶, 仲要安裝費$530, 解碼器按金$800,解碼器月租費用$30, now 寬頻電視線路租用費$118...)
咁我諗好多人會唔裝兼唔睇=_= 未睇先裝舊野都成千蚊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 下屆睇英超$218/月

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。