<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:47:
3 ~. v' C2 T' R/ m/ [1 G" K3 G6 h% M. `$ X" r

) g4 W8 X) Q2 Y+ g. C5蚊一個number卦,我對賭唔太熟,; m) L8 x, q' `* {
& M3 Q! K7 G- U# E4 v
買三T,都係買運財注...; x7 ]3 U; ~: M$ j; ?7 q& E% [

, t2 D- x4 E3 E; {3 e# m1 G, i( F[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-16 at 08:53 PM ]
% Y) _  h) s" j/ T2 l# I* u" l

3 S- H: }% D# Q3 d+ K# j唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 08:56 PM:
+ X6 M9 Q1 V1 h4 ?1 ~1 p  H' s/ f3 T5 k, `& C; H) m; I6 N

6 @, L) f" U* d" l! t2 c唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
) M1 L! s) R6 u1 m  H  ^% Z1 L( m+ ^; V5 s2 j7 ?
老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:55:- k/ ?- t- `# v1 d" F

/ w6 \8 `! t( x6 u
- Q* s8 u1 @% }2 }好彩,差少少一Q清袋,好似冇得cancelled
" s2 o' f2 i3 F, p, F# @% n# i! d緊係冇9 d  t* ~3 w. b, u: |8 a
如果有馬會好唔得閒
中$20就好多次
/ A# ?- T# t/ {6 F最多得$320
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:58:! T+ ]% @  G1 Z
' _" Z- X" E: a

# b5 S! h) `0 ?; L* a老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....
* Z' l2 n& t5 {! J* m

% N' D( J/ ?3 s( {0 e8 r9 Q咁你要好好遵守父訓。
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:15:
5 }* W2 {; \7 \9 w" G- y0 G我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
1 {$ ^0 T5 ?# f1 L; n  N8 E( c0 h! Z7 X' ?! _' d9 h
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等" V8 m( X) X$ e  x% Y1 X( p
1 P2 c" w) `4 o$ ?  N3 F8 A2 G
(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 21:18:
5 i! Z6 K2 q2 a" \
; D0 U: `; s9 |/ q) H; L  z
" B. z% `- F! u# h我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等: m3 X3 v1 |+ u: z" K2 C8 P
8 V) [0 A6 ]  I! P6 J
(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
" m) x- D* q) C# u; @0 R嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:22:
: M  ?7 z/ r/ \& [6 j
% Q/ S# |1 |& \2 d$ j+ ^嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
1 w6 J( G6 Z" W" c+ _6 x1 h
8 z, d! A2 [  Z) W; e; U2 z1 x
有幾多?中中埋埋咪又係比被馬會呃的少得多
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 09:15 PM:
5 _8 E: G# |7 G* p# r我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
8 J4 E" I) l% ]$ ^
; H5 L2 _5 b* J
唔關黑仔事,六合彩根本就係呃人嘅,49個号碼太多啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。