<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 各位港男: 大家覺得自己係個點既人?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-25 03:05 PM:

lie 到吾系垃圾堆.
睇怕好快就係
我覺得出現咁嘅情況, 最主要係EF對發帖要求認真, 回帖都係, 而download正相的分數要求又高,所以一般新手入門好難, 就會咁...當然同全港最大嗰個比, EF呢方面肯定比下去, 令到我呢類新人好辛苦, 而且又唔係次次回帖都有分, 又時好有心機會但係一分都冇, 咁只會有兩種反應, 一係放棄, 一係走極端亂出亂回, 兩種對論壇長遠發展都唔係好事。所以如果學全港最大嗰個咁, 一個夠字數嘅有一分, 新帖兩分, 好的帖隨版主加分, 咁即使一百分或一千分先有 download, 新手都好願意去追, 因為咁樣比隨機加分客觀, 而且有目標追, 亦可以增加建設性討論, 唔會令新人太辛苦。
Originally posted by iamnot at 2007-5-25 02:36 PM:

why.........................
自由神已講出我ge心聲
i agree what 自由神 said....pls dont simply post brother!!!
我諗我係無聊人
Originally posted by another_me at 2007-5-25 15:30:
一個夠字數嘅有一分, 新帖兩分, 好的帖隨版主加分,
實行過啦
EF小人物

Originally posted by seafireson2 at 2007-5-25 02:19 PM:

睇得出
雞爺講左比你出Post無分加嫁啦,On9仔!(你自已話ga ja)
隔日出個Post,又無聊
一陣又話世界唔公平,淨係得女人可以做雞
你自已留意下自已呢幾日出左幾多垃圾Post,真係把幾火
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2007-5-25 05:35 PM:
雞爺講左比你出Post無分加嫁啦,On9仔...
首先多謝sas兄苦心向樓主告誡
另本小雞想作出小小更清晰的補充

各會員兄弟用心所發的主題
並非一定冇分加
但首要當然要睇 :

內容是否豐富/主題是否獨特有趣或有否吸引力
發主題者是否真心和會員分享
及能否帶出討論氣氛

如符合以上條件之一項或數項
績分隨時為大家送上

但若對一些只求加分/快速加分/
或漁翁撤網式出帖博中獎者
小弟可以好肯定咁保証此類主題必定冇分加

如小弟有錯漏
歡迎其他版主兄弟作出補充

[ Last edited by ckyckk on 2007-5-26 at 12:11 AM ]
Originally posted by ckyckk at 26/5/2007 00:09:

首先多謝sas兄苦心向樓主告誡:goo...
轉載自港男版規

至於評分方面.........好坦白講真係好主觀;  不過只要係有心為本區努力、有心同人分享都一定"論功行賞"~
(嗱~大家d回覆咪咁求求其其呀吓...........亂咁寫一定扣分咖~~~~ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 各位港男: 大家覺得自己係個點既人?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。