<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 比沙路阿歷士免費上車
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Azuma at 2007-5-30 01:51 AM:
林伯 係好波
但係佢而家仲有試有價
...
賣左林伯車仔會好大鍋, 好似曼聯無左史高斯, ac無左加度素, 利物浦無左謝拉特一樣, 因為林伯係全個中場既重心是也....

波歷克上年既表現同林伯無得比, 即使佢好有class, 始終係外緩, 有大條道理打得吾好...

睇番舒夫真高, 黎到英超都吾知有無係意甲既3成, 上季根本同一劈屎無分別, 我夠膽講英超開始以黎, 最衰既外緩佢一定入頭5大....

車仔要賣既反而係佢, 吾賣下季就祝大家好運啦!
車仔老闆唔玩係好事, 希望利記同阿記老闆又唔玩啦, 咁曼聯就可以保住聯賽冠軍 la
Originally posted by bigfish at 2007-5-30 11:55 AM:
車仔老闆唔玩係好事, 希望利記同阿記老闆又唔玩啦, 咁曼聯就可以保住聯賽冠軍 la
Originally posted by bigfish at 30-5-2007 11:55:
現任阿記老闆唔玩就會轉入美資時代....
相信紅魔 fans 的你都會想得到美資時代的紅魔財力是如何恐怖的了.....

話不多說....依你之言.....曼聯將不可能保住聯賽冠軍才對
Originally posted by eqhigh at 29-5-2007 17:56:

車仔又執三件免費後備
阿歷士就最慘
冇傷冇病既話..都係泰利拍卡維奴
邊個話..........????
車仔一季咁多條戰線.......單係泰利拍卡維奴邊夠?
正如利記 Agger×剷剷×希比亞......都係差不多出場機會 ge je............
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 04:32 PM:

車...
點解加歷查會叫做「鏟鏟」=="
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by bigfish at 2007-5-30 11:55 AM:
呢個方法係最好GE辨法
不過係一個行唔通GE方法
係一個幻想而已
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 30-5-2007 16:36:

點解加歷查會叫做「鏟鏟」=="
「加力剷」...............
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 04:32 PM:

車...
阿歷士都應該要打美洲國家盃架喇
到時都係要佢兩個打天下..

車仔其實仲有邊個正宗中堅?
保拉路斯?
Originally posted by eqhigh at 30-5-2007 17:42:

阿歷士都應該要打美洲國家盃架喇
到時都係要佢兩個打天下..

車仔其實仲有邊個正宗中堅?
保拉路斯?
呢個距離死期不遠矣...............
係得4個咋..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 比沙路阿歷士免費上車

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。