<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ~巴塞冠軍再亮危機~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-5-30 16:09:

而美斯因為無壓力下作賽而愈黎愈好腳法!
不過可惜死左腳,好似沙夏咁好易比人睇死!
Originally posted by 自由神 at 30-5-2007 16:09:

而美斯因為無壓力下作賽而愈黎愈好腳法!
你因住佢踢得太多比賽.......成為第二個細哨.....
佢七月被逼一定要黎香港踢表演賽,
之後又好可能要踢美洲盃呀........
Originally posted by 勇勇 at 30-5-2007 16:14:

不過細哨係成隊波發版主力有時仲可以入波tim,佢D OUTLOOKPASS真係好勁好到!
我覺得即係好似碧咸咁囉!
不過而家一人球隊行唔通架喇.........
細哨都已經比摩帥賓帥睇通晒.........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 16:15:

細哨06年先踢完西甲、再踢歐聯...
哈哈!OUTLOOKPASS變左OUTLOOKMISS!
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 16:18:

不過而家一人球隊行唔通架喇.........
細哨都已經比摩帥賓帥睇通晒.........
咁又係
世界盃已經出左事啦
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 04:05 PM:
好嘅防守中場:馬基斯、艾美臣、莫達
好嘅駁腳中場:沙維
好嘅進攻中場:迪高、恩尼斯達

咁都唔夠好??
馬基斯傷左,艾美臣停賽
伊度奧都要停賽
列卡特索性唔踢防中
出3矮對弱隊就得
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-30 04:17 PM:

你因住佢踢得太多比賽.......成為...
體力既野真係麻煩!
但皇馬都吾見得好好踢wor, 作客薩拉戈薩都吾易攞分, 總之肯定最後一周先知邊一隊係冠軍...

西維爾, 皇馬定係巴塞呢?
Originally posted by edward1906 at 30-5-2007 16:22:

馬基斯傷左,艾美臣停賽
伊度奧都要停賽
列卡特索性唔踢防中
出3矮對弱隊就得
只怪佢唔用莫達.....
古莊臣、森保達打過中場又唔用.......

三矮一撞就散.......
Originally posted by filter-052fans at 2007-5-30 16:24:
但皇馬都吾見得好好踢wor, 作客薩拉戈薩都吾易攞分, 總之肯定最後一周先知邊一隊係冠軍...

西維爾, 皇馬定係巴塞呢?
希望係西維爾,有機做四冠王!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ~巴塞冠軍再亮危機~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。