<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 和仔走火入魔343,港隊兵敗如山倒!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by x169169 at 2007-6-2 09:15 PM:
使o吾使o甘激ar你......新官上陣預左輸ga la....
更何況0:3之ma.....輸更多ge都有la.......
照你咁講英軍麥卡倫上台後,比人大數都無所謂!?
你知唔知麥生作客克國就係玩變陣慘敗,外間批評之聲四起!
但今次和仔輸0:3,竟然無人覺得有問題?
Originally posted by 魔術師 at 2007-6-2 08:42 PM:
友誼賽只是試陣 試新人..
樓主未免...
試新陣係事實!重開口講明比你聽,連印尼佬都聽到,343!
試新人就肯定唔係!個個都唔係生面口!

[ Last edited by locklock on 2007-6-2 at 10:50 PM ]
人地麥生作客克國玩變陣慘敗, 俾人批評係因為無理由搵場咁重要賽事先黎玩野, 家下友誼賽咋wor, 試下新野唔得咩?
不過... 我都覺得以家下香港隊人腳既質素, 試343係亂黎左d... 中國都尚且以試下, 因為有孫繼海
排名呢家野係影響大賽既抽籤o者, 但既然點抽都係無mud機會出線, 再跌d都無所謂, 俾d空間和佬試下啦~

[ Last edited by athkabd on 2007-6-3 at 12:27 AM ]
中場無key man 喎........
第一場jei~
Originally posted by locklock at 2007-6-2 12:56 PM:

343打得好就全攻型,打得衰就變...
高尼路咪巴西佬lor~
其實 和仔帶隊我覺得係好事
有d少壯派係度好好多 起碼夠膽變
而且 依家既足球 同郭家明 黎新祥果個年代已經唔同左
踢法 節奏都唔同哂 和仔理解得一定多過前2者 起碼佢呢一兩年都仲係一個職業球員
問心果句 你聽左穩守突擊呢句野幾耐呢 起碼十年 係就係穩守呀不過無突擊果下死呢
hk真係要變通下...
之前成日踢901...但齋守又唔夠穩...
踢343都係好事黎...起碼可以進取返少少...
呢場波算係第一場用343ge正式比賽...
要俾d時間適應...

[ Last edited by iknow on 2007-6-4 at 01:09 PM ]
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
其實我又覺得343ok既 . . . 之前香港打守勢波又係輸  點解唔改下 本著尼打  可能入多d波尼...

守門員:范俊業

後衛:陳偉豪、高尼路、卓卓

中場:利偉倫、文彼得、梁振邦、潘耀焯

前鋒:朱兆基、陳肇麒、羅志焜

尼個陣營就真係....唉....慢慢尼LA和仔.
我認為陣式係死, 人係生, 相同陣式可發揮不同威力
好似車仔同巴塞都係踢4-3-3, 不過用人唔同, 踢法自然不同
如果和仔擺陣擺得好, 用人用得正確, 3-4-3 一樣可以守得穩, 攻得銳
Originally posted by darkensun at 2007-6-5 03:41 PM:
我認為陣式係死, 人係生, 相同陣式可...
卓卓左右無人,一定死,佢攻強於守,再拍賣高尼路經常走去前場頂死球,
咁你話後面還有誰?陳偉豪一個,變係無可口非,但係變到一跌跌落谷底,
咁你話係咪要鬧啦!不知所謂,佢可能想創造香港最差紀錄!
Originally posted by ~心水~ at 2007-6-4 08:50 PM:
其實我又覺得343ok既 . . . 之前香港...
改係無問題!343係以攻為守的陣式,理應改變最衰都可以破蛋!
但竟然輸0:3,無人講,無人理,重好似好滿意咁,和黎sir差九里遠,
可能找個小學教師,都會教得好過佢。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 和仔走火入魔343,港隊兵敗如山倒!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。