<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4
返回列表 回復 發帖
我其實有一個問題?
4 u. ^* y& X; h' K8 L2 n2 f點樣先可以攞晒15分啊??* T( g) n& ^7 r) h
好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 04:28 PM:6 u/ _5 ^6 `5 t
我其實有一個問題?- Y! S; _8 _  P9 ~7 b+ q' p1 v
點樣先可以攞晒15分啊??
, v, u0 g( h0 U: Y+ C好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
) ]9 L: E& E! ~' n( m- u7 n- H2 f+ N5 @7 g2 \+ B) R+ v9 h
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
想問呀~~芯片即係咩??
6 e3 ]& l: B+ e' O* w幾大到??
Originally posted by 安心 at 2007-6-3 17:23:
9 H( c; A6 h+ x5 O2 T- k, }0 V想問呀~~芯片即係咩??) @2 u3 ^% A/ L; I. g( e0 i8 T& U
幾大到??
- Y4 M) }: y% b& e+ j花旗心片有幾大我諗就應該有幾大
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 16:37:3 J' n1 i9 O6 i7 ?% a2 D- k# O
  o  p- M1 S# y; Z3 U* Q$ ?* G

9 X1 ]: s" e- z2 m; }; V@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
4 q8 \$ \$ ^& J! `9 I$ ]" C/ L: _' I1 X0 |
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明* N  c% d( s% j# ^' S
我最係有個會員居然加分多個我+13分* y- r7 ]. e# [" T' H# `

2 m) A  ^8 Q2 e3 b4 _[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:
6 {. L# V6 b! |4 o0 u$ a8 t' d! b7 T: }7 [2 ^
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明  s' {% j- C" J2 S. o9 a
我最係有個會員居然加分多個我+13分( j0 i) _+ R* L# y
2 T8 H+ l4 U' @% x# W( K
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
  d. \& q( L1 q2 m- B
. X% P9 K# d, A0 g
原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多理據 ,不能充分解釋
6 m1 p' O  `+ R' K" J+ ~所以比分上 , 答得合理 , 會加上額外bonus
; S0 x& _. R* G5 q/ V3 g" z5 ]( i+13分嗰個人對案件既觀察比較深入 , 自然攞多d points
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:
  M9 ?0 G- B; z5 ]% f/ p
6 a! C3 Y- ~1 E& ?# t& b我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明
. K/ \/ _3 U) u0 k6 ~/ Y我最係有個會員居然加分多個我+13分0 X3 A7 {# i; O  `( X( |

4 Q* K, m; d; ^& L[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
" v7 I, N, Y2 Y9 v我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 21:07:
, D1 q- F' X) h8 S9 Q) r9 V
- q% V8 h7 U" S* _8 I; t! n我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
: Z4 \" U0 A* u
我只係想講我想講嘅野,88唔好啊!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 20:50:
# p7 Y) M$ Y$ r' a- J. w% u$ F2 S, B6 `. i

; U7 Y8 B2 G; u: R6 o原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多...
9 A! O7 \3 Y; |3 i) s6 p
明白晒. I9 @5 r* C  E# t, X9 W, A% g! V! c
咁下次我打多d字啦
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 09:07 PM:
) `) @9 _7 c8 @. K/ H( S+ p( S1 P
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
! z0 S& W5 G; R, U
3 C& ~2 k* a% D1 j4 d( d4 V  M' N...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。