<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線失英超!留客新賤招!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by head at 2007-6-4 12:23:
商譽 乜有線仲有商譽可言咩...
我初初安有線時候佢都係咁同我講>>另類手法1  同客人講唔裝有線  無得  睇無綫
另類手法2  一世免費

我就到期都諗住cut有線,你地講到咁恐怖,我洗唔洗去消費者員會備定案啊
Originally posted by iMacc at 2007-6-4 11:28:
或者最好有bro upload定封解約form上嚟方便吓大家~
咁做係冇用嘅, 佢地個張form有你嘅資料同reference number.
指定表格須傳真郵寄索取

有線數月前更改取消服務條款,規定客戶在合約到期前兩個月內,並在最少30天前提出書
面通知,而客戶必須使用的指定表格,只能致電有線電視的客戶服務熱線,以傳真或
郵寄方式索取

有冇brother可以俾個地址我?
我都想取消~
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by lucktea at 4-6-2007 11:42 AM:
你任可時間都打不通......!
:ma...
我想問電話係咪21126888 ?
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by ilikeevolution at 2007-6-4 14:03:

我想問電話係咪21126888 ?
你唔上i-cable.com睇睇
鑊鑊新鮮 鑊鑊金

睇到 有線 兩個字 就 已經 心 都 淡 埋。。。

有線正宗 麻煩教主!!     唉。。。。
有線服務用四個字講晒[不知所為]
投訴有門嗎?
Originally posted by popo502 at 2007-6-4 21:49:
投訴有門嗎?
冇, 一周刊賣哂出黎都冇用. 有線d衰嘢通哂天, 佢根本唔顧自己個商譽, 吹佢唔漲.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有線失英超!留客新賤招!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。