<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 死好命的英格蘭
返回列表 回復 發帖
唔好話捧英格蘭就唔識波,泰利,謝拉特,祖高爾真系幾ok,但因為某D球星而捧果隊波既人就一定唔識波,對住愛沙尼亞呢D九流部隊入一粒,交兩個AST,甚至贏三粒唔反映到有幾掂、幾好狀態,咁有本事又唔見可以打抵巴西???
英格蘭成日唔好運, 逢大賽都輸運, 但計真正實力應屬世界第一, 第二 la
Originally posted by bigfish at 2007-6-7 10:46 PM:
英格蘭成日唔好運, 逢大賽都輸運, 但計真正實力應屬世界第一, 第二 la
I lol'd irl
today we celebrate
THE RETURN OF THE FISH

你睇佢上年打世界杯
佢如果有少少唔好幸既話已經一早出局
打到悶到痴根都入到 8 強
算係咁啦

世界一二
係香港會有人認同既
唔好話世界
下年歐國杯都未係頭二啦

不過你地鐘意就得啦
英軍第一~~~
當然不是好事!
因為現在是要出線, #5的BROTHER IS RIGHT!

如果我是England team fans, 我寧願
1)克羅地亞WON俄羅斯and以色列,
2) 俄羅斯and以色列拿不到分數,
3) 克羅地亞早一點確實出線.
3A) England 最後一場對克羅地亞, 克羅地亞早一點確實出線, 希望到時克羅地亞渣流灘.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by bigfish at 2007-6-7 10:46 PM:
贏左隊"勁旅" 3 : 0 即刻浮番上水喎
Originally posted by bigfish at 2007-6-7 22:46:

第一!第一!
有乜好命唔好命.....外圍賽.....
另外....早就應該選番beckham啦..........
Originally posted by Rated-R at 2007-6-7 09:36 PM:
唔好話捧英格蘭就唔識波,泰利,謝拉特,...
其實你又唔使借d倚去冷嘲佢既
英格蘭有佢踢o既呢2場波同之前冇佢真係唔同左好多
話佢狀態好唔係近呢2場講,係由卡比路重用返碧咸就開始講緊
起碼狀態比你所講ok果3位球員來得更好些
足球,靚女~

Originally posted by bigfish at 2007-6-7 22:46:
屬世界第一, 第二又會逢大賽都輸既???屎就屎la,運???七分實力,三分運數ar,咪系度扲支茅吉自己個盾la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 死好命的英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。