<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 「小謎大造」尼斯湖水怪
返回列表 回復 發帖
史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-8 00:54:
9 V5 j" W5 d  ~
& B" v- }$ _3 i% T乜你咁勁架,又畀你估中,咪就係「水怪史匹茲」囉
; `4 P; ~* L2 \" R4 I
% M& i" S2 Q; Y) x) K' C- f( s( }, }竟然重有人記得.........噢!玩完囉
, f3 s) M0 D9 g: m; Q
因為我老.............1 x# N; F; i4 O: k/ _; R9 ?
- T. P1 y5 C. C$ L
德國慕尼黑奧運會上,有「水怪」之稱的美國猶太裔泳手史匹茲(MarkSpitz)於當日奪下第七面金牌,創下一屆連奪七金的神話。 全刷新紀錄成就空前史畢茲是世界游泳史上的傳奇人物,一九五○年於美國出生,兩歲就開始習泳。由於他天生四肢修長有良好天賦, ...
6 [2 C/ G( f, B) D7 B$ E; e
7 y2 Z" q9 G9 K. f4 [* D0 \[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-6-8 at 01:16 AM ]
Originally posted by yeungkei at 2007-6-8 01:07 AM:
* Q+ U$ [* t9 w8 @( I' ~; h$ Z史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
4 ]8 W$ J$ {: G& ]+ t. T
偉大泳手,曾在奧運會連奪七金,我雖然唔老,但有留意開sport
Originally posted by yeungkei at 2007-6-8 01:07 AM:  {8 ]" P, O) w" {1 G
史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
& u3 z; B- e0 _+ Z! H8 h好多屆奧運金牌得主(游水)& Q% j9 ~$ x  [/ g$ m" z- K
人稱水怪史匹茲...7 G: K9 v: y' Q- @! H5 y6 N
- S% V* m" k) h9 Z4 ^
p.s.我都好老la...
我唔老 但係我都知喎 6 n: N$ ^+ n% j1 C3 H

) y: }& M* j6 n' {  O- Q# k好似依家都仲未有人 平或破 佢既7金記錄   我有無搞錯 係唔係
中國長白山好似有水怪
EF 吹水版直頭有成班水怪!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-8 01:30 AM:
7 h) ]6 t. r" j$ b% B& J, _& ]EF 吹水版直頭有成班水怪!!!
2 B" s: V: c+ P$ f
''威尼斯湖水怪''
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-8 01:45 AM:
9 G5 P# M# A5 q7 L$ T, _, ~: O! J3 W2 k+ l  t
''威尼斯湖水怪''
4 t  n3 {9 a: ]' }" N$ t  `9 g" _
2 E: Y: N' u/ q
中國長白山威尼斯湖 EF 吹水版水怪
Originally posted by playbr2 at 2007-6-8 01:30 AM:" }4 _) ]( \, ?% W5 [) m7 u
EF 吹水版直頭有成班水怪!!!
8 z, L) Y# q" I' d9 y& B吹水極都唔夠「謎」嗰兩個主持
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 「小謎大造」尼斯湖水怪

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。