<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今年nba選秀 第二位中國球員
返回列表 回復 發帖
世錦賽都睇過佢演出....真係好一般.....國家真係幾重視佢,但係佢高得唻控波好似唔係咁穩....速度又唔係好夠.....始終未夠班打nba~~

易建聯進步空間真係好大~~但係會唔會係早左入去draft呢!?個人覺得佢係防守方面仲需要落多d功夫~
普通一個球員, 未夠班打 nba
我認為中國人應該安於本份打 cba, 6 呎9 吋高走去 nba 打控衛都冇得出場 la
我估佢又會俾 nate robinson 封落黎
Originally posted by bigfish at 2007-6-15 03:13 PM:
我認為中國人應該安於本份打 cba, 6 呎9 吋高走去 nba 打控衛都冇得出場 la
咁孫悅夠班不夠班也好~佢起碼勇於挑戰 去美國打波
總好過d人 為錢而去美國打波
Originally posted by bigfish at 2007-6-15 03:13 PM:
唔可以咁快睇死人!

波堅斯出道果陣,個個都好似你既態度咁睇死佢得6呎高
打nba?收皮啦!

但係人地而家係隊中既必然主力喎!

做人要挑戰自己!
自己都睇死自己,人地點會睇得起你呀?
我想問依家易健聯有冇打nba ??
Originally posted by SCM at 2007-6-15 10:17 PM:
今年nba選秀

打灰熊大熱
Originally posted by 自由神 at 2007-6-15 10:19 PM:

今年nba選秀

打灰熊大熱
o ic
Originally posted by SCM at 2007-6-15 22:17:
仲係試訓當中
而家好似話去咗帝主度繼續試訓
之前去塞爾特人試訓, 評話都算係咁
我覺得nba都係開發中國市場...
應該唔太打得...
不過係中國都算勁ga la
真的要睇佢打成點。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今年nba選秀 第二位中國球員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。