<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » (BBC News) 保頓後防賓希姆自由身加盟車路士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-6-15 10:02 AM:
呢個又係摩師親自選出黎!
今年上車既三個人好明顯係由摩師親自選擇
三個都係一定o岩用嫁!
應該係由可以自由身加盟既球員入面揀出黎, 我敢講如果車仔係有錢比摩連奴洗, 佢絕對吾會買呢3個朋友, 所以你講既"一定o岩用嫁!"值得相確...
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 11:03 AM:

摩師掌跎四季以來今季車仔應該會...
何以見得今季會係4季以黎最強一季? 05年只敗一場破紀錄90幾分贏英超咁今季咪100分??

我睇吾出比沙路好得過古莊臣wor, 文尼治,泰亞高衰過薛維爾好多咩?

吾通賓希武勁得過加拿斯??

犘連奴要狂簽d吾洗錢既人, 我反而覺得佢好慘...

不過我吾會睇低車仔, 因為佢有個好好既manager同好好既後防線, 出年如無意外都係佢地同manu爭冠軍!
Good, this is a good player, and it's free too!
Originally posted by filter-052fans at 15-6-2007 11:54:

何以見得今季會係4季以黎最強一季? 05年只敗一場破紀錄90幾分贏英超咁今季咪100分??

我睇吾出比沙路好得過古莊臣wor, 文尼治,泰亞高衰過薛維爾好多咩?

吾通賓希武勁得過加拿斯??

犘連奴要狂簽d吾洗錢既人, 我反而覺得佢好慘...

不過我吾會睇低車仔, 因為佢有個好好既manager同好好既後防線, 出年如無意外都係佢地同manu爭冠軍!
唔一定要破積分紀錄先叫個喎~

進攻防守強左而總積分低左唔通嗰啲又叫弱?

同埋乜而家要逐個秤,乜唔係以整體實力計既咩?

如果要每個球員秤,今季車仔買人對比前三季就更加高明、慳儉同實用添啵~

先以前鋒計,你覺得比沙路勁啲定基士文仔勁啲吖?你覺得比沙路卡頓高爾更具威力吖?

再以中場計,薛維爾防守不及文尼治,但起碼穩陣過米基爾喎.....

咁你又點解唔搵薛維爾黎同柏加仔比,用艾辛文尼治呢?

最後中堅嘞,賓仔話晒都係保頓正印中堅吖,加拿斯只係車仔左閘咋啵...點比呀?

你又有冇諗過將賓仔侯夫再搭多個保拉奴斯比呢??

嘩.....我越諗前三季車仔買入既球員越驚呀.......簡直係差今季幾廿皮呀.......

[ Last edited by Duffy on 2007-6-15 at 12:27 PM ]
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 12:21 PM:

強[/...
首先, 我吾明咩係強左但又會成季攞少左分, 即係出年佢地近4季最強, 但又贏波少左攞少左分, 咁即係要manu又攞分少過今年, 利物浦阿仙奴又無進步, 呢個到底係咩纙輯呢?

但其實我想拗既吾係呢一點, 個問題係, 而家吾係有9000萬放係度佢吾用, 去簽呢3條友番黎, 而係佢老細吾放水, 佢局住要用呢招咁解..而吾係佢改左方針, 針對性咁簽d平既球員番黎!

無話名牌一定得, 球隊亦係要實用既球員同要整體發揮, 吾係話車仔簽佢3個一定吾好, 但你講到4季以黎最強, 我真係一d都睇吾出wor, 咁我話manu買左3個新星, 佢地就一定會比上季勁好多, 你都會話我痴線啦係咪?

反而車仔對住好多球隊已經無已往果種優勢, 大家開始知點應付車仔, 摩連奴往往又成為眾矢之的, 而家佢被限米煮限飯, 吾能夠針對性改變打法, 要追manu又要防阿仙奴同利記咬上黎, 我覺得佢地比上季更難打就真..

真係吾明你果句4季以黎最強所謂何解? 德甲我吾熟, 但講到賓希武同薜維爾我真係睇吾到有咩特別, 好波吾洗錢又會無人爭既?

你吾好見細哨, 亨利果d無人吼?
我估今年車仔梗係明知輸俾 man u, 所以簽d 免費人返黎賣波衫算數
起碼可以嫌下d 秘魯元, 以色利元啦
Originally posted by bigfish at 2007-6-15 03:11 PM:
我估今年車仔梗係明知輸俾 man u, 所以簽d 免費人返黎賣波衫算數
大魚果然非同凡響!
原來係為左賣波衫
Originally posted by bigfish at 2007-6-15 03:11 PM:
大魚兄不愧為一個Excellent Writer, 你寫既野永遠估吾到, 吹脹得黎很有性格, 今年大熱吾係車仔or manu, 應該係 big fish...
Wah..Chelsea was so lucky...

This will be the second FREE signing for them
Originally posted by filter-052fans at 2007-6-15 11:48 AM:

我敢講如果車仔係有錢比摩連奴洗, 佢絕對吾會買呢3個朋友,  
賓希姆今季季中都話想買嫁啦WOO
而家唔使$$買更好
仲有  平有平好   貴有貴好
雲加用平價買新仔  比人話有眼光
而家魔生唔使$$要人返黎打江山   就比人話
今年買個三個   兩個踢英超   一個踢大會
前兩者唔使話唔岩英超   後者踢波多年  3人都幫到車仔
話曬出年季中車仔有至少4個球員返非洲

[ Last edited by tree728 on 2007-6-15 at 08:21 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » (BBC News) 保頓後防賓希姆自由身加盟車路士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。